Diskuze

Volejbalistky Olomouce přišly o start ve Středoevropské lize

Poprvé v novém tisíciletí mohlo mít Česko zástupce ve středoevropské lize volejbalistek. Pozvánku do prestižní soutěže, kterou smí hrát jen zlatý či stříbrný celek z Česka, Chorvatska, Maďarska, Rakouska, Slovenska a Slovinska, dostaly české vicemistryně z Olomouce. Národní svaz jim však účast v soutěži překvapivě nepovolil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tjtesi

27. 6. 2008 13:40
?

Proč sem pleteš basket? není to volejbalová diskuze?

0 0
možnosti
MN

inhotep1

27. 6. 2008 14:40
Re: ?

Myslím, že to Spitfire dobře napsal a pro ty méně chápavé i dostatečně vysvětlil. Je to tak složité tjtesi ? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

spitfire005

27. 6. 2008 9:31
Hm

pokrač. : Navíc si myslím a spousta lidí mi to potvrdila, že lepší pro zkvalitnění ligy 1 Pv v basketu než 3 Ústí a to samé ve volejbalu. Lepší 1 Pv než 4 Střešovice. A mysli si o tom co chceš. Ale je to fakt. I takový NB a NJ se určitě na zápasy s náma těší víc, než třeba.na Kolín. U volejbalu to nakonec ppotvrdili i mnozí trenéři. Že jsou rádi, že se tady PV vyskytl. Přišla kvalita, celek, který bude i republiku reprezentovat v pohárech, plné hlediště /v basketu i v ve volišu/ nejvyšší návštěvy v lize....co víc si přát ?

Takže tvůj názor ti neberu, ale v současné době a v současném sportovním světě se tento postup praktikuje a praktikovat bude. A myslím si, že pro sport jako takový a pro diváky to je jen dobře. Tečka. A vo tom to je.:-)

 

 

0 0
možnosti
S

spitfire005

27. 6. 2008 9:29
hM

pokrač. :    Stejně tak ve volejbalu. Myslím si, že za několik let si vychováme i hráčky na patřičné úrovni. A jestli ty nebo někdo jiný nepreferuje rychlokvašky, ale "jiný" způsob, tak prosím. Proti gustu žádný dišputát. Ale než dopadnout jako Sparta či Ústí v basketu, bez kvalitních hráčů a bez prostředků nebo se s vlastními odchovaňkyněmi plácat v lize v bojích o záchranu a to bůhví jestli, tak raději hlasuju pro Pv variantu.

0 0
možnosti
S

spitfire005

27. 6. 2008 9:27
Hm

pokrač. :     V Pv se k tomuto kroku odhodlali před 5 lety, kdy BK koupilo 2 ligu !!!!!! a do MNBL se už postoupilo klasickou cestou. Ve vrcholovém basketu se tudíž pohybujeme 4 resp. 5 let. Za tu dobu bych si troufl tvrdit, že t.č. už o rychlokvaškách nelze mluvit, neboť začneme 6.sezónu, naše základna se rozrůstá a naši odchovanci budou hrát 1.ligu, do které taky zcela normálně postoupili a někteří naskakují a budou naskakovat i do MNBL.

0 0
možnosti
P

Pekan

27. 6. 2008 13:14
Re: Hm

S tím naskakováním bych to až tak nepřeháněl,sezení na lavičce je něco jiného.O odchovancích bych taky nahlas nemluvil,protože všichni baskeťáci si pamatují jak to bylo s přebíráním mládeže od Olomouce.Ještě dodnes doutná oheň pod kotlem.A sbírání mladých kluků,které vypiplali trenéři mladeže někde jinde,taky nelze mluvit o odchovancich.

0 0
možnosti
MP

brehomil

25. 6. 2008 10:07
Praktiky

Že by i tady vládly praktiky z fotbalu?

0 0
možnosti
P

Pekan

25. 6. 2008 10:27
Re: Praktiky

Ne tady vládne Lebl ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
RB

kobra

25. 6. 2008 9:15
Ostuda

Je to trapné. Olomouc skončí 2. v lize a nemůže hrát soutěž, na kterou má právo. Prostějov skončí 4. a hraje ligu mistrů. A pochybuju, že pánové ze svazu nelobovali za to, aby ten Prostějov ligu mistrů hrál. Prostě je to klasicky všechno o prachách a je mi z toho na :-©. Protěžování některých na úkor jiných je hrozná, pak se nemůžem divit, že to s českým volejbalem vypadá, jak to vypadá.Rv

0 0
možnosti