Diskuze

Někdejší šéfové volejbalistů Ostravy uspěli u soudu. Spory pokračují

Ostravští volejbalisté jsou připraveni na čtvrteční start extraligy, v němž od 17.00 hostí Liberec. Kdo však povede jejich klub? V červnu ho převzal tehdejší místopředseda správní rady Ivan Cap a předchozí vedení se obrátilo na soud. Krajský soud nyní rozhodl ve prospěch původních šéfů, když zpochybnil valnou hromadu za neúčasti čtyř členů bývalé správní rady i nové stanovy, na jejichž základě se změnilo vedení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Nerozumím těmto tahanicím a v Ostravě na volejbale jsem už nebyla roky. Určitě moc rád a myslím, že i fundovaně by se vyjádřil můj taťka, ale ten už bohužel nemůže..Tak snad jen ať se volejbaluv Ostravě daří a naváže na své předchozí úspěchy!

0 0
možnosti
JE

S panem Farmačkou nelze v zásadě nesouhlasit. Akorát je minimálně polemické vyjádření, že klubu se dlouhodobě nedaří. Osobně tento názor nesdílím. Ve volejbalu je lidí vyhledávajících třenice opravdu něúrekom. Odolka, Kladno a další obdobné projekty. 

Nejsem si jista zda-li z potencionálního seznamu obdobných individuí lze prvního přispěvatele této diskuze vynechat.

0 0
možnosti
JF

Budu první, kdo konstantuje, že náš výkonnostní i vrcholový sport je přesycení šmejdy všeho druhu, kteří z toho očekávají výhradně zajímavý kšeft. Ostravě se dlouhodobě nedaří a přesto zde vznikají třenice o to, kdo klub ovládne. Je to ku škodě oddílu a být sponzory, vyklidím ihned pole.

0 0
možnosti