Diskuze

Češi si zkomplikovali cestu na ME

Čeští volejbalisté si významně zkomplikovali cestu na finálový turnaj evropského šampionátu. V Szombathely dnes podlehli ve čtvrtém duelu v kvalifikační skupině B domácímu Maďarsku 1:3 a klesli na třetí pozici. Přímou postupovou pozici zaujímají dvě kola před koncem Slováci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máza8

19. 6. 2006 12:07
čároví rozhodčí
Ten čárovej rozhodčí, co hlídal zadní čáru na té straně, kde jsme fandili, byl opravdu hajz1 všech haz1ů. To, co se děje na těchto mezinárodních zápasech, kde jsou čároví rozhodčí z hostitelské země a evidentně míče kolem lajn mávají ve prospěch domácího družstva, je do nebe volající. Teď v Maďarsku to byl extrémní případ. Dokonce i tak slušný a tolerantní fanoušek, jako jsem já, se nechal strhnout (mo možná jsem ho i vyprovokoval) k velmi neslušnému popěvku na jeho adresu (bohužel asi nerozuměl). Ať jsou čároví rozhodčí taky z ciziny nebo ať tam radši nejsou vůbec! To nic ovšem nemění na tom, že výkon našich byl nevýrazný. Jak by řekl Cápa - chybělo charisma.
0 0
možnosti

pamesa

19. 6. 2006 12:31
Re: čároví rozhodčí
Problém byl v tom že řeckej rozhodčí  byl absolutně mimo  a sám měl  zasáhnout. PS: byli jste pořádně vidět  ale bohužel naši kluci jsou matní. Sice oba zbývající zápasy vyhrajeme ale asi půjdem do baráže na Němce.Já si myslím že Madari vyhrají na Slovensku
0 0
možnosti

hupo

19. 6. 2006 11:56
Dufam,
ze Madari skoncia az treti. Podla toho, co som pocul, im rozhodcovia pomahali aj v zapase s nami. Dufam, ze ich v sobotu vytrepeme a bude sa rozhodovat v poslednom zpase Cesko-Slovensko.
0 0
možnosti

letadloidnes

19. 6. 2006 10:54
konecny vysledek
Cesi vyhraji ME, pri nejhorsim skonci druzi.
0 0
možnosti

pamesa

18. 6. 2006 19:37
Pane Lébl
nebudete zase měnit trenéra jak je vašim zvykem. Zápas jsem viděl v TV a hráli jsme kromě Bouly velmi mizerně(takovej Jakub Novotný je od lonského ME absolutně katastrofální) ale  to co s náma vyváděl řecký rozhodčí jsem dlouho nevidel a domácích lajnových ani nemluvě( balon metr v hřišti a on vidí aut!!!! ve 4. set kdy jsme mohli vést 21:17)
0 0
možnosti