Diskuze

Karolína Plíšková vypadla na turnaji v Birminghamu v prvním kole

Karolíně Plíškové přechod z antuky na travnatý povrch nevyšel. Českou tenistku vyřadila hned v prvním kole turnaje v Birminghamu francouzská soupeřka Virginie Razzanová po setech 7:6 a 6:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Tak ten Jerzy je hodně mimo, dej se, chlape, trochu do kupy!!!

0 0
možnosti
MJ

to bylo sluníčkových keců, jak mají sestry plíškovic zaděláno na průvan v top 50 - byla to jen chvilková kachna - je tam kde samozřejmě patří - stačila neznámá kanadská kuchařka a vyprášila jí s přehledem kožich hned na prvním podřadném turnaji ......na wimbledonu se budou sestřičky poroučet velmi rychle s noname kuchařkami odkudkoli ...

0 4
možnosti
JH

J47i15ř12í 82H14u28r82t

9. 6. 2014 18:54

a nebylo to tou trávou...? ;-)

0 0
možnosti

Tak to je celkem překvapení. Karolína se v top 50 nejspíše moc dlouho neohřeje (ačkoliv na konci roku bude dost možná i v top 30). Uvidíme, co předvede ve Wimbledonu, kde jsem ale mnohem více zvědavý na její sestru. Ta letos má na trávě bilanci 10 výher a 1 prohra, a pokud ve Wimbledonu zvládne kvalifikaci, tak by poté při dobrém losu mohla v hlavní soutěži uhrát nějaký pěkný výsledek.

5 0
možnosti
LB

Jo, Kristýna letos na trávě v ITF kategorii řádí jak černá ruka. právě travnaté turnaje jí dostali do top100. Že by ta levačka?

1 0
možnosti