Diskuze

Nečekané prohry Štěpánka a Šafářové. Ve Washingtonu končí i Plíšková

Lucie Šafářová dohrála na turnaji ve Washingtonu už v 1. kole. Turnajová jednička podlehla nenasazené Kristině Mladenovicové z Francie 6:2, 3:6, 3:6. Vypadla i Kristýna Plíšková, která prohrála s Marinou Erakovičovou z Nového Zélandu 6:4, 2:6, 4:6. Neúspěšnou bilanci českých tenistů pak dokonal Radek Štěpánek. Na Tunisana Džazírího nestačil po setech 6:2, 6:7, 1:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Lucka po dobrém Wimbledonu opět nezklamala. :-/

0 2
možnosti
AL

Lucie dokázala,že na vysněnou top 10 prostě nemá stabilní výkonnost,bohužel...

0 0
možnosti

Tohle je teda docela zklamání... Štěpánek má ale i tak pořád šanci být nasazený na US Open. Potřeboval by k tomu ale vyhrát po na dalších dvou turnajích dva zápasy a jeho poslední výsledek bohužel o moc dobré formě nesvědčí :-/

2 0
možnosti

Právě ve Washingtonu si mohl pěkně pomoci k tomu nasazení. Tohle se ale vůbec nepovedlo. Kdo ví, co za tím bylo. Třeba špatná aklimatizace po přeletu z Bogoty, ale podle fotek na FB nevypadal, že by se cítil nějak špatně.

0 0
možnosti

Škoda, mohla hrát proti Townsend :-P Slovačiska maj taky problémy - vítězky z min. roku Cibulková (Stanford - od bojkotu Fed Cupu jí to nějak nejde :-)) a Rybaříková (vyhrála dokonce i 2012!) vypadly taky v 1. kolech!!

0 0
možnosti

Sloane Stephens taky prohrává od té doby, co ze sebe dělá hvězdičku:-/

1 0
možnosti
JL

Šafářová je největší psychopatka na okruhu WTA....ta nepotřebuje trenéra, protože tenis umí hrát velmi dobře, ta potřebuje dva psychiatry.....jak jí v tý škatuli co má na krku přeskočí, tak je konec i kdyby vedla 6:0, 5:0

8 8
možnosti
JB

Šafářová hrála ve Washingtonu.

0 1
možnosti

Dneska skvělé výsledky v Liberci - mladíčci Pavlásek i Staněk vyhráli R^

1 0
možnosti
TD

Výsledky jako na horské dráze

2 0
možnosti