Diskuze

Štěpánek i Minář už v Monte Carlu dohráli

Pro české tenisty Radka Štěpánka a Iva Mináře skončilo účinkování ve dvouhře na turnaji série Masters v Monte Carlu už v 1. kole. Minář nestačil na Chorvata Ančiče, nad síly Štěpánka byl švédský hráč Söderling.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

porubak

22. 4. 2008 8:50
NA CASE
0 0
možnosti

xxx!

21. 4. 2008 18:10
Iděs
opět má problém napsat aspoň vysledky bez chyb a ve dvou zápasech českých tenistů mají 2 chyby (opravdu marnost sama radaktoři)
0 0
možnosti

nacumi

21. 4. 2008 16:57
Los
Oba dva měli špatný los. Radek to na Soderlinga neumí, navíc by v dalším kole nastoupil proti Robredovi, což je jeho neoblíbený soupeř na antuce, pak nalbandian a pak Federe. Nic horšího ho potkat nemohlo. Snad bude mít příště štěstí při losu. Ale věřím, že v deblu s Djikovičem dojdou daleko. Minář měl taky špatný los, proti skvěle servírujícímu Ančičovi se hraje špatně, Minář potřebuje delší výměny, Ančičův styl mu nesedí. V druhém kole by ho čekal nadal, k tomu netřeba komentáře. Ale postupně se Ivo zvedá, věřím, že do konce roku bude do třicátého místa a začne naplňovat prognózy o svém velkém talentu. Potřebujeme k Berdychovi a Štěpánkovi dalšího kvalitního tenistu.
0 0
možnosti