Diskuze

Petra není robot, někdy na ni přijde krize, říká trenér Kvitové

Dlouho byl přesvědčený, že Petra Kvitová osmifinále Roland Garros zvládne. Trenér David Kotyza své hráčce z legrace říká Řezník z Fulneku a v této sezoně ji chválil za psychickou odolnost. Jenže Kvitová včera proti Číňance Li Na selhala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tommr

31. 5. 2011 15:05
jsem rád že s tím ramenem to není nic vážnýho

a doufám že na ten Wimbledon bude Petra stoprocentně fit jak fyzicky tak psychicky. Ve Wimbledonu si nebude moc podobný zaváhání jako na FO dovolit protože by jí to přišlo hodně draho ... ;-)  

Neví někdo jestli bude Petra ještě před Wimbledonem hrát nějakej přípravnej turnaj? Něco jsem zaslech že by snad mohla hrát v Eastbourne? Jako turnaj na  rozehrání na trávě by to bylo ideální a navíc by si tam mohla nahrát i nějaký body do žebříčku ... !

0 0
možnosti
PVVZ

potkal vlka v zime

31. 5. 2011 15:13
Re: jsem rád že s tím ramenem to není nic vážnýho

Pred RG Petra rikala, ze bude hrat na 100% v Eastbourne, ale po tom, co se ted stalo, kdo vi. V kazdem pripade planovane to bylo!!! A zatim neni info, zeby to odvolala.

0 0
možnosti
JH

Dominička

31. 5. 2011 12:34
mno

Jestli to nebylo tím, jak má ráda trávu. Divím se, že jí na to nepřišli dopingoví komisaři. :-P

Petro do toho!!V[>-]

0 0
možnosti
PVVZ

potkal vlka v zime

31. 5. 2011 10:33
Urbanek

Sem to cetl na protenisu, dost drsne. Jeho dobry kamarad J.Vesely skoncil hned v prvnim kole juniorky. Take je znamo, ze Petra ho mela rada taky - vsichni vime ze prave kvuli Jirkovi. Celkem obdivuhodne, ze jeste byla schopna hrat. Myslim si, ze to trener nechtel rozmazavat, ale asi to bylo tim..ten jeji "odlet" ktery tady dost lidi hloupe odsuzuje.... ale nektere veci se proste nedaji uplne odbourat. Takze vubec se Petra nema za co stydet a vubec sou nakonec dulezitejsi veci na svete. Preji ji hlavne brzke uzdraveni a aby jeji kamos Radim byl OK. Big Respect to Petra!!!

0 0
možnosti
N

NumLk

31. 5. 2011 11:40
Re: Urbanek

Petra se nema za co stydet , to je pravda .  Je mnoho lidi kteri museji delat svou praci a zaroven celit ruznym tragediim v soukromi, tim nechci snizovat vykony Kvitove ktere moc fandim a preji uspechy i na dalsich turnajich , jedna tenistka svuj titul z AO venovala prave zemrele matce sveho trenera , Virginie Razzano hrala par dni po smrti sveho snoubence a Yanina Wickmayer chce vyhrat turnaj GS pro svou maminku ktera ji take umrela, i takovy je nekdy zivot sportovcu.

0 0
možnosti