Diskuze

Exhibice byla fajn. Ale rodiče budou můj výkon kritizovat, smál se Lendl

Skoro to vypadalo, jako by hrál za starých dobrých časů. Ivan Lendl v exhibici Advantage Tennis v Ostravě exceloval, svým výkonem v zápase proti Björnu Borgovi více než šest tisíc diváků nadchnul. A ti mu tleskali vestoje. "Moc se mi tu líbilo. Cítil jsem se skvěle. Ale zítra budu zvrdlý," smál se padesátiletý český rodák, který se na dvorce vrátil letos v dubnu po šestnáctileté pauze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Usmolená štětina

6. 11. 2010 16:03
Dík, kluci!

Byl to skvělý zážitek! Dík Ivane, dík kluci!

0 0
možnosti
P

Paa1

6. 11. 2010 9:27
jen ten pravopis

Je obecně známo, že úroveň psaného projevu našich novinářů upadá, tak se ani moc nedivím; nicméně bych V. Burešovi doporučoval, aby si zopakoval gramatiku a nedělal chyby aspoň ve skloňování os. zájmem (mě - mně). Sportu zdar a tenisu zvlášť!

0 0
možnosti
I

IMO

6. 11. 2010 8:32
Lendl a české občanství

Ivan Lendl strašlivě ublížil KSČ a osobně velmi zklamal jejího generálního tajemníka soudruha Gustáva Husáka. To mu mnozí současní "pravičáci" nemohou zapomenout. Hodně takových je např. viditelných na konkurenčních diskuzních fórech O. Neffa v LN. Myslím, že Ivan by si měl vážit občanství USA a požadované české nebrat jako nějakou velkou hodnotu.

0 0
možnosti
T

Truestory

6. 11. 2010 8:52
Re: Lendl a české občanství

8-o8-o!!

0 0
možnosti
RN

Radim Nováček

6. 11. 2010 8:31
parádní tenis

Trosku jsem mel obavy,co starsi panove predvedou. Ale hrali fakt vyborne, porad to maji v ruce. Nektere udery vynikajici, zadne pinkani. Byl jsem kousek od kurtu a nechapal jsem, co oba nekdy vybehali a vratili za mice. V nicem si to nezadalo se soucasnymi profiky. Klobouk dolu, fakt parada! Ivane moc diky. Je skoda, ze nemas syna, ktery by zase pozvedl cesky tenis. :-)

0 0
možnosti