Diskuze

Zverev: Netestují nás. Kdyby ano, nejspíše by bylo více pozitivních případů

Podle německého tenisty Alexandera Zvereva má na Australian Open koronavirus více hráčů, ale protože nejsou testovaní, tak se to zatím nezjistilo. Pozitivní test měl ve středu Francouz Ugo Humbert a musel do týdenní izolace. Všichni účastníci úvodního grandslamového turnaje roku musejí být plně očkovaní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Austrálčania zverejnili rozsudok. Djokovičove názory sú vraj hrozbou

https://sport.pravda.sk/tenis/clanok/614062-australcania-zverejnili-rozsudok-ktory-rozhodol-o-vyhosteni-djokovica/

„Minister mohol vyvodiť dôsledky z toho, že sa pán Djokovič nedal zaočkovať, pretože bol proti očkovaniu resp. nechcel byť očkovaný,“ vyhlásili sudcovia.

Djokovičov právny tím argumentoval, že neexistuje žiadny dôkaz pre takýto názor, ale sudcovia uviedli:

„Ikonická svetová tenisová hviezda môže ovplyvniť ľudí všetkých vekových kategórií, mladých či starých, ale najmä mladých a ovplyvniť ich, aby ho napodobnili jeho kroky.“

;-)

0 0
možnosti
JT

J98i17r33i 78T18i81c23h50y

20. 1. 2022 17:15

Netestuji, takze nemaji potuchu o tom, kdo je nakazeny. Hlavne zr vyhodili Djokovice, jehoz mohli testovat treba denne, aby prokazali, ze neni nakazeny. Co je jistejsi, ockovany vs. neockovany a nebo testovany vs. netestovany?

4 1
možnosti
MM

nelzi!!!

Kazdy musi byt testovan nez nastoupi do letadla, pak se povinne testuje 2. a 6.-7. den po priletu.

Potom se povinne testuje kazdy, kdo ma nejake symptomy.

Vsichni teniste dostali zasobu RAT (Rapid Antigen) testu, aby se pravidelne testovali sami - je to na jejich osobni zodpovednost.

Vedle toho kazdy hotel, kde jsou ubytovani teniste, jejich pomocny personal a rozhodci, ma zarizenou testovaci stanici pro PCR testy, kam muze kdykoliv zajit kazdy ucastnik.

Jde o to, ze poradatele neberou hrace atd za fligr nebo za usi jako male fracky a netahnou je nasilne na testovaci stanici.

Od profesionalu ocekavaji profesionalni zodpovednost, ze pouzuji RAT balicky, pripadne testovaci stanici.

Nekteri teniste se ve volnem case couraji po meste a restauracich, jini se naopak opatrne drzi hotelu a sve izolacni bubliny. Zase to je na kazdem jednotivci a jeho profesionalnimu pristupu ke sportu, ktery ho zivi.

0 0
možnosti
MC

M36í57š93a 53C71o72h64l26a

20. 1. 2022 11:05

Lidé, kteří se zotavili z covidu-19, byli lépe chráněni před variantou koronaviru delta než ti, kteří se naočkovali, ale covid neprodělali. Vyplývá to ze studie, kterou ve středu zveřejnilo americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemoci (CDC). Autralské fašistické vládě jde ale o politiku a ne o zdraví. Bojkot!

0 2
možnosti
JO

J70a64n 70O90p34s19i40t22o91s

20. 1. 2022 16:28

Sám jste fašista !

0 0
možnosti
MM

aha, tady zrejme nejakym slabsim myslitelum nedochazi, ze se testuje prostrednictvim samotestu, tzv. RAT =Rapid Antigen Test, ktery si kazy musi udelat sam.

Mozna to nekdo zapomnel vysvetlit Zverevovi jak to funguje.

Pozitivni test pri RAT je povinne nahlasit.

1 2
možnosti
ZK

Tohle fakt neda slusne komentovat...

1 1
možnosti
VP

Úkol splněn, hlavně očkovaný...už je jedno že pozitivní...no hnus velebností....

13 3
možnosti
PH

P34e22t90r 17H52l13i27n94k81a

19. 1. 2022 21:52

Na tohle snad ani nejde mít slov.

9 1
možnosti
RN

Djokoviče nevpustili a teď budou radši tutlat očkovaný pozitivní. Docela masakr 8-o pak že je kocourkov jen u nás. Kam se na ně hrabem

36 3
možnosti
MM

;-D zase se ozyva stekani nejakeho maleho ratlika, zabloudileho v lese, ktery ani nema tuseni o predmetu sve kritiky, protoze ten jeho les je 16tisic km vzdalen od skutecnosti.

0 0
možnosti
TJ

aspoň jde vidět, že tady nejde o covid, testovat se nemusí co kdyby byl náhodou někdo nakažený, úkol splnili, zviditelnit se a zvýšit si popularitu před volbami vyhoštěním Djokovičove

28 8
možnosti
MH

V článku je, že se testují každý den ale "jen" samotesty

4 0
možnosti
PA

P75e25t37r 53A87n66g50r

19. 1. 2022 18:07

tak takhle vypadá ta ochrana veřejného zdraví v Austrálii;-D;-D Prostě banda deme-ntů včetně jejich ministrů. Zdravý a testovaný Djokovic byl obrovská zdravotní hrozba, nakažení a netestovaní tenisté jsou zcela v pořádku;-D;-D;-D

51 7
možnosti
MM

dalsi malo znaly, malo informovany, pripadne malo myslenim vybaveny internetovy diskuter s partou podobne nedostatecne znalostmi vybavenych jedincu, hrdine povykujicich od piva v nejake male evropske kotline, aniz by vedeli oc vubec jde ve svete, o 16 tisic km dal.

Vsadim se, ze vetsina z nich nema ani dostatecne znalosti cizich jazyku, aby si mohla opatrit presne original informace z mista a rozumela na jejich strankach vsemu, vcetne textu pravnich dokladu.;-D

Musi splehat na znacne omezene a osekane informace v cestine a podle toho jak tady plyne rec, mnoho falesnych dohadu a konspiracnich predstav od toho piva.

0 0
možnosti