Diskuze

Epické finále Australian Open. Nadal smazal ztrátu a slaví jedenadvacátý titul

Byla to bitva. Pět setů. Více než pět hodin na kurtu. Španěl Rafael Nadal prohrával už 0:2, jenže proti Rusovi Daniilu Medveděvovi předvedl parádní obrat a po setech 2:6, 6:7 (5:7), 6:4, 6:4, 7:5 ovládl Australian Open. Z grandslamových turnajů tak má už jedenadvacátý titul.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

zajimavy obrat Johna McEnroea, v soucasne dobe tenisoveho komentatora BBC. Zatimco na zacatku hlasite podporoval Djokovice a na rozdil od Martiny Navratilove, ktera deportaci podporovala, McEnroe byl proti.

Ted ale uplne obratil po tom, co nejdriv Nemci a po nich Britove patrali v registracnich datech testu a sekvenci cisel korespondujicich vysledku. Vyslovili pochybnosti o sekvenci dat a vysledku. "Je něco shnilého ve státě dánském.....pardon, srbskem testovani"

McEnroe ted podporil britske poznatky a pochyby a vola po dalsim patrani.

2 0
možnosti
MM

FYI pro Taticka a vsechny, kdo se ohaneji australskymi volbami a predstavou, ze Morrison musel kvuli volbam podporit Djokovicovu deportaci:

vsichni 4 lidri australskych politickych stran, tj. Morrison jako lidr konzervativni koalice, Joyce jako lidr mensiho partnera koalice - strany Narodovcu, lidr Laboristicke Opozice Albanese a lidr Zelenych Bandt jsou v dane kauze naprosto zajedno, ze v Australii musi platit stejna pravidla pro vsechny, bez ohledu na nejaky status celebrity.

V pristupu ke kauze Djokovice je mezi nemi naprosta shoda a vysledkove PLICHTA.

Ti, kdo museli svymi zurivymi projevy hanicimi s hysterii (srbsky prezident Vucic) a politickym natlakem na Australii (predsedkyne vlady Brncic) jsou srbsti politici. V dubnu jsou v Srbsku volby a kdyby nepodpoorili sveho prominentniho obcana Djokovice, ultranacionalisticti Srbove by je roznesli na kopytech.:-P

1 0
možnosti
KK

Však taky aby nebyly zajedno když jim to přináší všem politické body.

0 1
možnosti
PZ

Zdravím všechny !!

Pro mne je to naprosto bezvýznamné vítězství Nadala neboť zde chyběla světová jednička a tou je zcela jednoznačně Novak Djokovič.

Bohužel pokřivený politický zájem chtěl poškodit sportovce ze Srbska jakožto představitele hrdého národa který nezapadá do tohoto neoliberálního světa a proto po vzoru taktik bývalých režimů raději zrušili víza které mu nejprve udělili.........no co kdyby náhodou vyhrál.... ?To by bylo přece od neočkovaného nepřijatelné !!!

Tímto aktem v podstatě sami znehodnotili celý turnaj a tím se Austrálie naprosto zdiskreditovala.

Hrozná zpráva pro všechny fanoušky tohoto nádherného sportu je, že politika je svinstvo které do sportu nepatří !!

0 3
možnosti
LJ

Tak zdá se, že si za to může i sám Srb a jeho tým, ty zmatky nevznikly jen tak a to mlžení rozhodně jednáním nepomohlo.

1 1
možnosti
TV

Bez jedničky sa to hrá lahko, čo?

Dúfam, že v Australii bude coskoro to, čo v Kanade! Taktiež dúfam, že za covid lockdowny a eldorado nákupov dostanú aspon 10 let.

2 10
možnosti
Foto

Jo jo ...... řidiči kamionu přijedou k Nadalovi na dvorek, seberou mu trofej a odvezou ji do Srbska Djokovičovi ;-D

5 1
možnosti
PT

P92e86t47r 31T16y53č42k43a

30. 1. 2022 20:37

No a v Paříži získá Nadal 22.GS.

2 1
možnosti
OZ

O45t21t73o 56Z72e78l92l30e80r

30. 1. 2022 20:27

Když tam není světová jednička, to se to pak raduje.

2 8
možnosti
Foto

dlouho světová jednička nebude ... žádný strach

2 2
možnosti
MK

M26a64r21e37k 64K25o39z79á28k

30. 1. 2022 19:54

Rafa neskutečné vítězství.

Ve 35 letech otočit zápas ze setu 0:2 je fantastický výkon.

6 1
možnosti
MH

Zaslouženě vyhrál nejlepší. Nebo druhý nejlepší? To už se nikdo nedozví, ani sám Nadal... :-P

2 8
možnosti
RN

O Medvedevovi za 10 let nikdo neuslyší. To nic nemění na tom, že dnes hrál výtečně. Pár GS i získá, ale až po tom, co skončí Djokovič s Nadalem. A potvrzuje to výjimečnost velké trojky. Že i v pokročilém věku dokázali porážet minulou generaci tenistů a zvládají porážet i tu současnou, kdy se to kromě těch třech kompletně obměnilo. Stále na ně nemají. A to jsou už opravdu sportovní dědci.

1 4
možnosti
RS

Tak jeden GS už získal i za doby Djokoviče s Nadalem a k druhému nebyl moc daleko. Podle mě je to na hardech největší favorit už teď.

5 0
možnosti