Doporučujeme

Derby vyhrála Sparta. To se hodilo i sázkařům, kteří víc věřili právě týmu z Letné.

Derby vyhrála Sparta. To se hodilo i sázkařům, kteří víc věřili právě týmu z Letné. | foto:  Michal Sváček, MAFRA

Nejlepší tikety z fotbalového derby. Sázkař vsadil 90 tisíc na Spartu

  • 1
Z vítězství Sparty 2:0 v derby nad Slavií, se neradovali jen její příznivci. Spokojená byla i skupina sázkařů, kteří věřili předzápasovým prognózám a vsadili na sparťanské fotbalisty. Podívejte se na nejlepší tikety z derby.

"Na výhru Sparty jsme přijali zhruba tři miliony korun, sázkaři jí poměrně hodně věřili. Úspěšní byli také s tipy na střelce, protože s převahou dávali na gól Kweukeho," uvedl Jiří Hadrava z Tipsportu.

Nejvyšší čistá výhra

Sázkař u Fortuny na internetu vsadil 3 600 korun na dvacet sportovních utkání nebo závodů - jedním z nich bylo i derby, ve kterém věřil Spartě. A protože mu všechno vyšlo, na účet mu přibylo 95 616 korun, což znamená, že čistá výhra činila 92 016 korun.

NEJVYŠŚÍ ČISTÁ VÝHRA. Za vsazených 3 600 korun sázkař vyhrál skoro 100 tisíc korun.

Největší sázka

To tedy byla odvaha! Tipující z Liberce vsadil na pobočce Tipsportu na Sokolovském náměstí 90 tisíc korun na výhru Sparty. Zajistil si tak slušnou výhru. Kurz byl sice jenom 1,58, ale díky vysokému vkladu se následně radoval z čisté výhry 43 200 korun.

NEJVĚTŠÍ SÁZKA. Sázkař z Liberce vsadil 90 tisíc korun na výhru Sparty.

Největší kurz

Na tiketu měl všech osm zápasů 23. kola fotbalové ligy, což dohromady vytvořilo skvělý kurz 537,04. Sparta ovšem na tiketu byla spíš "tipem na jistotu" - ze všech duelů měla nejnižší kurz. Tipující například správně určil i remízu ze zápasu Plzeň - Jablonec.

NEJVYŠŚÍ KURZ. Vyoský kurz 537,04 poskládal dohromady sázkař, když tipoval všechny zápasy 23. kola fotbalové ligy.

  • Vybrali jsme pro Vás