Doporučujeme

OBHÁJÍ TITUL? Fotbalisté Barcelony v tomto ročníku španělské ligy řádí, obhájí titul?

OBHÁJÍ TITUL? Fotbalisté Barcelony v tomto ročníku španělské ligy řádí, obhájí titul? | foto: AP

Když vsadíte na titul Barcelony stovku, čistý zisk může být tři koruny

  • 2
Přestože do konce španělské ligy zbývá ještě dvanáct kol, bookmakeři sázkových kanceláří už mají jasno, kdo vyhraje. Fotbalisté Barcelony by podle nich museli předvést neuvěřitelný kolaps, aby titul přenechali Realu Madrid.

Tipsport na titul Barcelony nabízí kurz 1,10 a Sazka dokonce jenom 1,03. V praxi se tak na Barcelonu ani nevyplatí vsadit. Ze vsazené stokoruny totiž můžete mít jen 103 korun (Sazka na internetu nevybírá manipulační poplatek). Pokud vsázíte na sběrnách nebo kamenných pobočkách, kvůli manipulačnímu poplatku se vám nevyplatí sázka ani u jedné společnosti.

"Sedmibodový náskok, který na Real máme, je moc důležitý. V lize tak máme před finišem slušnou pozici," poznamenal obránce Piqué po středečním vítězství 1:0 ve Valencii.

Pokud Barcelona skutečně závěr sezony zvládne a náskok před sokem z hlavního města uhájí, vyhraje ligu potřetí za sebou.

Tabulka
  Mužstvo Z V R P S B
1 Barcelona 26 23 2 1 77:13 71
2 Real Madrid 26 20 4 2 62:19 64
3 Valencie 26 15 6 5 40:27 51
4 Villarreal 26 15 5 6 45:26 50

Naopak na Real Madrid se vám vyplatí vsadit, pokud jeho triumfu stále věříte. Bookmakeři Tipsportu na Ronalda a spol. vypsali kurz 5,00 a Sazka 6,95. Svěřenci trenéra Mourinha navíc boj o titul ještě nevzdali, ve čtvrtek roznesli 7:0 Malagu.

"Šance pořád existuje. Proto musíme sbírat vítězství a v žádném případě se nesmíme smířit s remízami. Jedině tak můžeme ještě Barcelonu dohnat," uvedl po čtvrteční výhře Ronaldo, který si v utkání poranil sval na levé noze a v neděli proti Santanderu nejspíš nenastoupí.

Ostatní týmy už mají jen teoretickou šanci. Vždyť třetí Valencie ztrácí na Barcelonu dvacet bodů. Kdo nakonec titul získá, bude jasné nejpozději koncem květnu. Nejenom bookmakery by ale překvapilo, kdyby pohár neměla Barcelona.


Témata: Real Madrid
  • Vybrali jsme pro Vás