Diskuze

Šampionát v ragby začal obhájce vítězně

Největší sportovní událost roku začala bez překvapení. Australští ragbisté v zahajovacím utkání Světového poháru porazili v Sydney před 81 tisíci diváky Argentinu 24:8. Obhájci titulu z předchozího šampionátu v Británii však snadnou práci neměli, odpor houževnatého soupeře zlomili definitivně až pět minut před koncem, kdy křídelník Roff po průniku argentinskou obranou položil pětku a zvýšil na 22:8.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moulain

10. 10. 2003 22:32
pochvala autora
Chtel bych autora spis pochvalit za rychly prispevek. Chybicka se muze vloudit. Australky bych rozhodne nevycital, protoze ten termin zna opravdu jen malo Cechu. Ja osobne bych slovo Aborigines pouzil spise nez cestinsky mozna spravny, ale temer nepouzivany termin Australci. Jinak s predposledni vetou souhlasim, taky verim, ze Australie vyhraje.
0 0
možnosti

Anthemis

10. 10. 2003 19:20
Tohle je v iDNES bezna praktika? :(
Dobry vecer, moc by me zajimalo, zda si autori,  tedy v tomto pripade <min> (pardon, ale nevim, kdo se pod zkratkou skryva...), po sobe ctou svoje prispevky :(. Napsat "...pet minut koncem...", dobre, slovicko "pred" se proste 'nekde' vytratilo, ale ze Aboriginees jsou v cestine Australci, to by si autor snad mohl zjistit, kdyz uz to tedy nevi...Tak alespon zaverem odjinud, kez by to ta Australie dotahla az do vitezneho konce celeho sampionatu! ;). S pozdravem Vas stale jeste pravidelny ctenar Josef B.
0 0
možnosti