Diskuze

Dlouhá cesta za pomstou. Možná budu ostřejší, vtipkuje odhodlaný Kincl

Koncem června odcházel Patrik Kincl z klece pro MMA zápasníky poražen. V souboji kategorie do 84 kilogramů organizace XFN se radoval Karlos Vémola. Uběhl měsíc a Kincl navrhl odvetu. Podle něj zápas ovlivnilo neúmyslné zranění oka, a on tak nedostal šanci otestovat, jak silný doopravdy je.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z tohodle mam dost rozporuplne pocity. Pro samotne MMA je dobre, ze zacina lidi zajimat, roste sledovanost a dokonce uz ma prostor v mediich a velke akce vysilaji i televize. Nicmene pro samotne zapasniky je tohle cele krok zpatky. On to nerika Vemola nadarmo, ze chce zahranicni soupere. Uz jen to, ze zapasi u nas, je ohromny handicap pro navrat do UFC, daleko horsi ale je, ze z tohodle hastereni se v ceskem rybnicku zadny posun nejspis ani nebude. Protoze to, ze se tady mlati (na svetovou uroven) prumerni zapasnici mezi sebou, UFC moc nezajima.

0 0
možnosti

Víc by dával smysl opakovaný zápas Ondruše s Vémolou, protože to, co Vémola předvedl při posledním boji s ním, byla prostě ostuda. Sice do MMA patří prvky řeckořímského zápasu, ale tak nějak jsem nabyl přesvědčení, že kdyby oba měli celou dobu boje stát na nohou, tak by šel Vémola dříve nebo později k zemi a Ondruš by to měl v kapse, což by jinak odpovídalo kvalitnímu zápasu.

Ondruš je kvalitní ranař a upřímně mám pocit, že právě to, čím Vémola vyhrává (škrcení, plazení se jeden po druhém jako dvě...), jsou věci, které udělají každý zápas nudný, nechutný a nakonec i nesledovatelný.

Nechte Kincla Kinclem a dejte znova Pína, ať tomu moravskými knedlikovi ukáže :-)R^

2 1
možnosti

Mi to teda celkem vyhovuje. MMA je komplexni sport, kdyz nekdo neumi na zemi, tak proste nema moc narok, i kdyz je v postoji sebelepsi. Kdo chce sledovat cisty postoj, muze koukat na thaibox. Ostatne spousta zapasu uz ukazala, ze kvalitni striker si se zemarem poradi.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti

A26n40d24r46e29j 28K55r63á14l

29. 8. 2018 15:24

Tak třeba 0:55 do konce 1. vidim prst v oku, ale upřímě vím o tom sportu houby..

0 0
možnosti
Foto

Ve třetím kole jsi ho měl načatého. Proč jsi ho nedorazil? Buď chlap a neplakej.

0 2
možnosti

A68n67d14r31e75j 69K92r30á28l

29. 8. 2018 13:58

Skoro bych řekl, že o tom byl článek, ale já je někdy taky nečtu.. ;-D

2 0
možnosti

Kdyz to tam neni??? Tak proc s nim chce zapasit? Uz jednou ho Vejmola porazil a osobne bych byt jím, s nim dale nezapasil a nechal bych ho sezrat sracky co vyprodukoval

1 0
možnosti

A56d82a38m 74U48r48b69a10n

29. 8. 2018 11:46

Takové články si přečtu víc než x zbytečných článků o fotbale.R^

3 1
možnosti

Takové články si přečtu víc? Co to znamená? Nebijou tě do hlavičky?

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti