Diskuze

Americký idol? Král obratů, co miluje kečup a chodí s láskou ze střední

Božská patnáctka znovu udeřila. Amerika našla novou superstar. Žádný ze sportovních idolů teď právě za Atlantikem není oslavovanější. Kdo je Patrick Mahomes, borec s klukovskými rysy, quarterback šampionů NFL?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak zase jednou pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí! :-) Ba ne, všechna čest 49ers, nikdo s nimi letos nepočítal a měli skvělý rok, ale to jejich běhání podpořené výbornou obranou mě až na výjimky (Kittle, Bosa) prostě nebaví. Naproti tomu KFC jsou prostě all guns blazing superútočný mančaft a Mahomes je něco jako Messi v am.fotbale. Snad těch titulů posbírají ještě víc!

5 0
možnosti
Foto

Spíš Ronaldo než Messi :-)

0 0
možnosti

Jediný problem je, že jednou může mít kaput hlavu, ale to už mu může být jedno. Slavu si užije.

0 1
možnosti

Tohle quaterbacky netrapi. Na tohle vetsinou hraci, co behaji s micem, ne rozehravaci, ktere chrani pravidla.

0 0
možnosti

Dobrý článok. Len tu ho málokto ocení. Americký futbal je lahôdka pre prieberčivých. Správna adresa v našich zemepisných šírkach je na nfl bodka cz. Môj 10-ročný syn si vybral pred dvomi rokmi správneho koňa a už oslavuje SB. Mňa a Chargers to čaká niekde veeeeľmi ďaleko v budúcnosti.

Nasleduje polrok bez futbalu, suchoty začínajú.

4 0
možnosti

JJ souhlas, já to sleduji asi 5 let opravdu pravidelne, tak 30 zápasu za sezónu, mozna více, play-off cele, a musím říct ze mam více oblíbených týmu, nicméně během loňské sezóny se mým nej z nej stal pravé KC a ro hlavně z důvodu jaké výkony podával Mahomes...a to uz se asi nikdy nezmění...takze pro me úžasná nocV:-)R^

4 0
možnosti