Diskuze

Dárek za zpackanou sezonu. Bears spadla do klína první volba draftu

Pouhé tři výhry za celý rok. Deset porážek za sebou v druhé polovině sezony, historicky nejhorší ročník dříve slavného klubu Chicago Bears. Přesto v posledních hodinách u fanoušků panuje i malinká radost. Jak je to možné? Už nějaký čas byli smíření, že je čeká další sezona bez play off. Výprodej defenzivních hvězd na trade deadline jasně naznačil, kam sezona Bears směřuje. K top 5 draftové pozici a přestavbě jednoho z nejslabších kádrů v celé NFL.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J35a89n 19M56u43s77i28l

10. 1. 2023 16:34

Pokud Texans potrebuji QB, tak ve vsech zebriccich ddaftovych voleb co jsem videl je nejvyse postaveny QB (Bryce Young, Alabama) "az" cislo 2. Jednicka je bud Jalen Carter (DL, Georgia) nebo Will Anderson (LB, Alabama).

Tudiz ten posun na c. 2 je az zas tak bolet nebude (protoze Chicago QB draftovat skoro jiste nebude).

0 0
možnosti
MV

Jak píši níže, reálně hrozí, že ten kdo bude chtít QB, tak bude obchodovat s Bears. Pokud Bears zůstanou na jedničce, tak Texans vydělají pár dolarů na rozdílu v platech jedničky a dvojky.

0 0
možnosti
MV

Tak pokud Bears budou vybírat jako první, tak výhra jim pomohla, jelikož druhá volba draftu je placená o něco méně než první volba draftu. Navíc Bears před 2 roky draftovali QB Justina Fieldse a můžeme téměř na 100% říct, že pro QB narozdíl od Texans nepůjdou.

Ale jelikož Bears tlačí bota na více místech a letošní třída QB je velmi silná, tak se dá očekávat, že Bears budou ochotni se prvního místa výhodně zbavit a že bude pro tento obchod i protistrana. Seahawks mají dva výběry v prvním kole, Washington a Miami).

Pokud tedy Texans půjdou po QB, tak to vítězství byla chyba.

0 0
možnosti