Diskuze

Pomalu doháníme svět, říká Tánczos

České reprezentační družstvo skokanů na lyžích naplnilo předzávodní předpovědi a skončilo na mistrovství světa na osmé pozici. Trenér Ján Tánczos konstatoval, že výsledek družstva odpovídá současné výkonnosti českých skokanů. "Udělali jsme, co se dalo a kluci odvedli to, co v nich bylo. Svět nám sice utekl, ale pomalu se mu přibližujeme zpět," hodnotil trenér. Nejlépe opět skákal Matura, který zopakoval výkon ze sobotního závodu jednotlivců a zvládl 120 a 121,5 metru. "Teď už to jsou jen maličkosti, abych skákal dále. Jsem rád, že jsem pro šampionát vyladil formu aspoň takhle," řekl Matura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JIrka

24. 2. 2003 14:05
Skoky
stejně je tenhle sport nějakej divnej... Ale ty kluky obdivuju, já bych na ten můstek strachy nevylezl  Nicméně jim držím palce, stejně jako naší repre v každém sportu, aby konečně začali šlapat Němcm, Finům, Rakušákům a vůbec skoro všem, co jsou před námi, na paty
0 0
možnosti

a

24. 2. 2003 11:39
SRANDISTA TANCZOS
V SITUACI, KDY TĚM NEJLEPŠÍM MUŽSTVŮM BY STAČILO KLIDNĚ SKÁKAT I VE TŘECH A STEJNĚ BY NÁS PORAZILI, JE TANCZOSUV NÁZOR VELMI HUMORNÝ.
0 0
možnosti

Roman

24. 2. 2003 7:54
Vtip?
To si snad dělá Tancoš srandu. Anebo - to spíše - alibismus, snaha udržet se u korýtka.
Soutěž skokanských družstev mi přijde taková divná, bez napětí, bez atmosféry, skokani jsou bez jiskry, bez elánu. Myslím, že tato soutěž nemá opodstatnění. A takový pocit ze soutěže skokanských družstev nemám jen ze včerejší soutěže, stejné to je i na ZOH či SP. 
0 0
možnosti

Tomas

24. 2. 2003 16:49
Re: Vtip?
Ty asi nemas o vrcholovym sportu absolutne poneti. Jasne, kdyz se clovek podiva na vysledkovou tabuli, tak osme misto pro skokanskou velmoc Cesko nevypada prilis vabne. Ale srovnej to s minulym rokem. Mame dva skokany, kteri se dostavaji uz skoro pravidelne do tricitky nejlepsich skokanu a to je sakra kvalitativni zmena, kterou nelze poprit. Dival jsem se vcera na skoky na Eurosportu a zcela nestranny komentator tam chvalil pokrok ceskych skokanu za posledni rok a ze zlepseni Matury byl uplne hotovej. Proc je jen ceska natura tak primitivni a lidi umi jen hazet spinu na druhy? A co se tyce atmosfery souteze druzstev? Na co ses koukal? Vcerejsi zavod byl ovlivnen prvnim mistem "studenych" Finu a pomerne velkymi odstupy, ale copak se napamatujes na olympiadu, co tam vyvadeli treba Nemci, Rakusani nebo Slovinci. Je to naprosto prestizni soutez a s timhle nazorem nesouhlasim ani nahodou. Zdravi Tomas
0 0
možnosti

Seedorf

23. 2. 2003 23:39
Janda
náhodou Janda už svým třetím místem v Harachově něco naznačil.
0 0
možnosti

Blain

24. 2. 2003 0:52
Re: Janda
To bylo v Liberci, ale jinak souhlas :)
0 0
možnosti

Hujer

23. 2. 2003 22:06
Dohanime, dohanime
timhle tempem dozeneme svetovou spicku tak v toce 3897
0 0
možnosti

LOTR

23. 2. 2003 22:14
Re: Dohanime, dohanime
Tak se na ten můstek postav sám, když si tak chytrej!
0 0
možnosti