Diskuze

Amatérský šampionát: Češi dobří, chtělo by to silnější konkurenci

Na první pohled líný den. Parkovací místo s cedulkou se jménem prezidenta karlovarského filmového festivalu Jiřího Bartošky je opuštěné a obvyklý hlasitý šum golfových řečí, plných holedbání a špičkování, hřiště v Olšových Vratech tentokrát poslouchat nemusí. Ne že by se tady dnes nemluvilo o golfu, ba naopak. Ale příprava a soustředění amatérů na hru při jejich mistrovství je přece jen tišší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Jim Dixon

7. 8. 2009 22:16
Medvědí služba

Nemůžu se zbavit dojmu, že některé články v téhle rubrice spíš dělají golfu medvědí službu. Pan Káninský píše o turnaji, který se pořádá výhradně pro svoji sportovní hodnotu a na nějaké celebrity tam s odpuštěním kálí pes, ale on do toho článku stejně třikrát musí narvat zmínku o Bartoškovi, který s MMČR nemá nic společného. Pak se nemůžeme divit výkřikům neinformovaných o "rádoby sportech", jako je ten první příspěvek v téhle diskuzi, když golfoví novináři takhle nešťastně posilují obraz golfu jako snobárny.

Mimochodem, nezasloužilo by si MMČR jako jeden z nejkvalitnějších turnajů hraných na našem území víc článků věnujících se mu trochu do hloubky? Zatím tu bylo pokud vím jen pár vět v aktualitách o tom, kdo vede, a tohle je po třetím dnu (!) první obsáhlejší článek, který je ovšem z poloviny mlácením prázdné slámy.

0 0
možnosti
AJ

aljav

7. 8. 2009 14:51
běžre s tím rádoby sportem

tam kam ani slunce nesvítí !  Snobárna snobáren !

0 0
možnosti
JS

slafkins

7. 8. 2009 21:41
Re: běžre s tím rádoby sportem

Tomu ty nemuzes rozumet a neser se nekam cemu nerozumis.Snob s PC.

0 0
možnosti