Diskuze

Autofotka týdne: Obraz k Schumacherovým narozeninám vznikal měsíce

Ve čtvrtek 3. ledna si fanoušci motorsportu připomněli 50. narozeniny Michaela Schumachera. Legendární jezdec, který bývá řazen mezi nejlepší závodní piloty všech dob, je už pět let upoután na lůžko. Od osudné nehody na lyžích, po které se ocitl v kómatu, se na veřejnost nedostávají žádné relevantní zprávy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P66e18t85r 73K65ů80l76a

6. 1. 2019 14:18

Obraz je pěkný, muselo dát spoustu práce jen vymodelovat model z dat ze 3D skeneru. Ale když už si dal někdo tu práci, proč si nedal práci i s materiálem na kolech - mě to přijde dost nereálné. A jak už někdo psal - prázdná helma, jestli je to záměr, nevím. Zbytek vypadá velice pěkně!

2 0
možnosti
RD

Po důkladném prozkoumání obrázku je patrný obrys textilní ochrany hlavy i rysy nosu. Prázdná tedy rozhodně není. I když mohli udělat se zdvíženým hledím a tváří M.S.

0 0
možnosti
EM

E62m82i12l 49M71i10n24á17ř

6. 1. 2019 10:32

Ta prázdná přilba ve finišujícím autě je děsivá.

Přitom i ty tečky špíny jsou tak realistické!

1 0
možnosti

Zijeme v obdobi, kdy se spolecnost snazi o zaclenovani nejruzneji postizenych spoluobcanu do bezneho zivota a mnohdy jde o velmi zavazna postizeni.

Predpokladam, ze Michael bude velmi tezce postizeny a ze se jeho pourazovy stav zrejme vyrazne podepsal i na jeho aktualnim fyzickem vzhledu.

Nicmene jako jeho byvaly a dlouholety fanousek bych rozhodne privital plnou informaci o jeho zdravotnim stavu, vcetne aktualni fotografie Michaela, jakkoliv by to bylo pro vsechny velmi bolestne.

Nejde mi o “honeni” senzace a ani mi nejde o vlomeni se do jeho soukromi.

Akce tohoto typu, jako je tvorba plakatove serie ze zavodu, kterou popisuje clanek, anebo tvorba aplikaci, o kterych psaly jine clanky, se z meho osobniho pohledu hodi pro nezijici ikonu, jakou je napriklad Ayrton Senna, k Michaelovi, ktery zije, mi to absolutne nesedi a je mi z toho spise trapne....

8 0
možnosti
VP

Pro mě osobně nekrásnější auto a nejúžasnější boj o titul který jsem viděl. Nejde o těsnost výsledků na konci roku, nebo že by se rozhodlo manévrem na trati. To nerozhodlo. Jde o závod, kde ze sebe Mika i Michael vytáhli absolutní maximum, na totálním limitu v každém kole na tej nejnáročnější trati v šampionátu. To už se v dnes tej příšernej honbě za šetřením techniky nedočkáme. Jen škoda že na autě není reklama Marlboro. Prostě to k tomu patří.

6 0
možnosti
DH

D35e41n38i38s 87H40u27m28l

6. 1. 2019 10:58

A jak to bylo když bojoval o titul Rosberg s Hamiltonem? Museli bojovat do posledního kola!

0 0
možnosti