Diskuze

Taktiku se učím od FC Barcelony, říká český profesionální hráč FIFA

Je mu teprve šestnáct, ale už je profesionálním esportovým hráčem. Student střední školy si hraním FIFA vydělává na byt a rád by se dostal do světové ligy. „Pomáhá mi, že hraju i reálný fotbal, a strategii kopíruju od FC Barcelony“, říká Dominik „Seron“ Čermák. I když přiznává, že FIFA se od skutečného fotbalu čím dál víc liší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

FC Barcelona nemá žádnou fotbalovou taktiku. Hraje antifotbal, kterým otráví soupeře i diváky.

0 0
možnosti

J34a67n 67P86o60l85á46k

6. 3. 2021 19:37

Jistě, jste ostuda Poláků! :)

0 0
možnosti

Takhle si zkazit život! A ještě o tom delejte rozhovor, ať to přiláká další děti.... Třeba já hraju jen režim kariéra ve Fifa20 za Sheffield Wednesday, teprve 3. sezónu. postoupil jsem do Premier League, tam se kvalifikoval do Champions League, mimoto 2x vyhrál FA Cup a dostal se tak do Evropské ligy, kterou jsem mimochodem vyhrál. Přitom osu mužstva tvoří původní hráči, jen tým vhodně doplnuji.

0 0
možnosti

Už aby bylo i MS ve virtuálním souložení...

0 0
možnosti

Je to byznys nic víc. Hejly stříhají a vyvolení se mají dobře.

0 4
možnosti

Esportem ku zdraví? :-) Pomatená doba!

1 4
možnosti

Blah, FIFA. Nic nepřekoná Quake 3 arénu. Tyhle rádoby progamingové hry.

3 1
možnosti
Foto

hlavně jump arena byla fest náročná;-D

0 0
možnosti

To jsou strašné bláboly. Tím, že hraju i opravdový fotbal, se líp zorientuju ve zhuštěné situaci...nebude to spíš pohledem kamery? Bože můj za co!?

4 1
možnosti

Na světový turnaj ve FIFA se se do USA podíval i Miroslav ,,Mario" Hora a to již někdy před 20 lety. Tedy v době, kdy tento ,,progamer", ještě ani nebyl na světě. Tehdy v tom ale ještě nebyly takové peníze, aby se tím někdo uživil.

1 1
možnosti

Tak na WCG ve FIFA byl Bůh v roce 2003. Mario letěl do USA na světový turnaj v NHL a to v roce 2004. Mladík z rozhovoru má tedy mezery, ale dá se to k jeho věku pochopit. :) https://www.novinky.cz/internet-a-pc/clanek/on-line-hry-sto-tisic-za-jediny-turnaj-300552

0 0
možnosti

Nelíbí se mi směr, kterým se svět vydal.

2 2
možnosti

Tohle není žádný sport, to jsou počítačové hry. Nazývat to můžete jak chcete, ale podstatu věci nezměníte. Je to rozdíl asi jako živý pes a hračka robotický pes, což je úplně nepotřebná blbost. A kdyby tohle mělo být na OH, tak ti pánové z olympijského výboru by měli skončit v blázinci.

11 13
možnosti

definujte „sport"

4 1
možnosti