Diskuze

Jezdil Tour de France i italské Giro. Teď se Jan Hruška prohání v terénu

Třikrát startoval na slavné Tour de France. Vyhrál prolog a časovku na dalším prestižním etapovém závodě Giro d´Italia. Bývalý silničář Jan Hruška přesedlal ze silničního na horské kolo, na němž také vyhrál úvodní závod Českého poháru v maratonu Malevil Cup.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Doktor_QQ

17. 5. 2008 7:48
Ruku na srdce...

Jan Hruška je bezesporu v kontextu čs. cyklistiky  cyklista excelentní  a v kontextu cyklistiky světové je to jeden z desítek cyklistů, kteří v uplynulých letech vyhráli nějákou etapu na velké trojce... Bohužel - nyní se s nikým na  žádné "pořádné" práci nedohodnul a tak dělá to, co dělá. Nikterak to nesnižuje jeho výkony minulé ani současné, ale zajímalo by mě, zda by dneska mluvil o silniční cyklistice takovýmhle způsobem, kdyby na sobě měl dres některého z ProTour týmu... Při vší úctě - je to maličko póza uraženého dítěte - a to opravdu nemá zapotřebí. ( tak trochu opak Pepana - ten by měl určitě co říct, ale kdoví, jestli se od něj někdy něco dozvíme...)

Ale jinak hodně zdraví a ať to jezdí !!!

0 0
možnosti
K

krakovjak

17. 5. 2008 11:47
Re: Ruku na srdce...

jojo, pepan byl veni vidi USPostal vici:)

0 0
možnosti
K

krakovjak

16. 5. 2008 17:11
PSK

Klidne bych si Honzu dovedl letos predstavit v dresu PSK Whirpool, ostatne Andy tam taky skoncil. Myslim, ze vykonostne na tom bude jeste porad lepe nez zavarenej Sosna. Ale asi chtel moc, nebo nabidl prilis malo...

0 0
možnosti