Diskuze

Pidcock má první titul z horských kol, Ferrandová-Prévotová pátý

Mistrem světa v cross country horských kol se stal poprvé všestranný britský cyklista Thomas Pidcock. Druhý dojel ve skotském Tweed Valley vítěz čtvrtečního short tracku Novozélanďan Samuel Gaze, bronz získal hvězdný Švýcar Nino Schurter. Nejlepší z Čechů Ondřej Cink obsadil 17. místo se ztrátou 2:45 minuty na vítěze. Mezi ženami slavila popáté v kariéře Francouzka Pauline Ferrandová-Prévotová, která vyhrála suverénně před krajankou Loanou Lecomteovou a Nizozemkou Puck Pieterseovou. Jediná Češka ve startovním poli Jitka Čábelická obsadila 33. místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J15i34ř82í 46D95u95d32a

14. 8. 2023 12:21

Vy nejste zpravodajské médium, ale selektujete komu ano, komu ne. To je nevídané a nepřípustné chování a divím se i ušima.

0 0
možnosti
DT

vlajka, kterou mával Pidcock v cíli, byla podle mne Yorkshire, kam patří jak rodné město Leeds, tak tam byla umístěna těžba ropy Ineosu.

0 0
možnosti
PO

P89e19t98r 16O50t60r58u77b86a

13. 8. 2023 12:58

koda odstoupení Poela, mohl to být velice zajímavý souboj.

0 0
možnosti
MK

Štve mě, že se nikdy nedozvíme, jak by to dopadlo, kdyby MvdP nespadl

0 1
možnosti
AK

UCI a Pidcock

Klauni

0 3
možnosti
JP

S UCI souhlas, v tomto případě to jsou klauni. Tom je v tom nevinně. A řek bych, že by si pro titul dojel i ze zadní řady, dneska to byl jeho den.

2 0
možnosti
ZJ

Schválně jsem počítal, kolikrát se v článku objevilo jméno 'Sagan'... Ani jednou!

Nevíte jak dopadl? Nějak si ho neuvědomuju ani během přenosu :-(

2 4
možnosti
JP

Myslím, že dojel na chvostu v sedmé desítce. A to mě velmi překvapil. Nepočítal jsem, že dojede do cíle.

5 1
možnosti
MS
JP

Škoda MvP, mohlo to být zajímavé srovnání. Ustlal si tam jak školák. Celkově to bylo skvělé mistrovství, bylo na co koukat.

8 0
možnosti
MU

Je to otázka, už to Tokyo, teď Glasgow.

Zaspekuluji si. MVdP jezdí primárně silnici a cyklokros, kde je brilantní technik.... ale jsou to krátké geometrie rámů. Nevybavuju si že by letos jel SP XC jako třeba Pidcock.

Pak sedne týden před top XC závodem poprvé na Luxe od Canyonu, a v závodě...lehne.

Já ten přechod ze silničky na Luxe mod. 2023 absolvoval v červnu, a měsíc jsem se na tom "skládal", než jsem si byl jistý.

0 0
možnosti
JN

A co tak konečně rezignace vedení ČSC každý rok je to cesta do pekel. Dráhaři dříve vyráželi na MS pro medaile dnes ? Jsou rádi, že se tam zúčastní.

3 3
možnosti
JP

To máte jedno, oni jen udělají škatulata hejbejte se. Je jich tam v prezidiu, vykonném výboru, komisích a na krajích víc bafuňářů než závodníků. Ale s tou dráhou máte pravdu, je to skvělá příprava i pro jiné disciplíny, jak se ukazuje. S tím by mohli něco dělat.

5 1
možnosti

Není těch 10 min ztráty moc?

2 1
možnosti