Diskuze

České biatlonistky v Anterselvě propadly, štafetu opanovaly Francouzky

Generálka na mistrovství světa se v italské Anterselvě českým biatlonistkám nevydařila. Štafeta ve složení Tereza Voborníková, Jessica Jislová, Markéta Davidová a Lucie Charvátová skončila po třinácti dobíjeních a dvou trestných kolech desátá. Závod opanovaly Francouzky, druhé skončily Švédky, třetí dojel kvartet Německa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Charvátová by neměla běhat štafetu. Doma se vždycky během závodu smějeme, kolik poběží koleček. A ona nás nikdy nezklame. Myslím, že jí trenéři úmyslně staví až jako finišmanku štafety, protože chtě holkám dopřát aspoň trochu toho dobrého pocitu z šance na umístění. Vždyť to musí všichni trenéři vidět Charvátové střeleckou impotenci. Ta holka se střílet nikdy nenaučí. Snad nám dozraje nějaká náhrada, třeba nějaká druhá Terka Voborníkovic by se mi líbila. Ta má střelbu v krvi.

0 0
možnosti
HM

H35o47n50z10a 48M84á24z79a

23. 1. 2023 9:55

K výsledku se dá říci asi toto: Voborníková výborný 1. úsek, Markéta průšvih se střelbou a ani běžecky pořádně nezabrala, Jess (pokud je pravda o jejím zdravotním stavu) udržela svou průměrnou formu, kterou ji dovolil zdr. stav a Lucka, zcela neakceptovatelná střelba a tudíž totální propadák-měli by ji odeslat do IBC na vyučenou!!!

0 0
možnosti
JP

Tak jsem si říkal že 8.místo je jisté, náskok že je veliký......

1 0
možnosti
OV

Tak Charvatova je bohuzel psychicky labilni hodne. Kdyz s temi jmenovanymi jezdila Landova tak sice byla taky mnohokrat za "trotla" , ale snasela to nekolikanasobne lip.

0/0

Otto Pospíšil 44578

Další blábol jen proto, že Jitka dávno sešla z očí...

Není to pravda! Když dokázala během jediné střelby štafetu 4 koly potopit z minutového náskoku kamsi do propadliště, tak jí to semlelo dost.

Jistě, neměla to snadné, protože ona nikdy nepatřila k širší špičce. Měla špatné stojky a dokud nepřišla Evča, tak taktika na štafetu byla Verča, Gabča a pak uvidíme, jak hluboko se ve výsledcích najdeme. Logiku to mělo, půl závodu byly holky vidět v televizi (sponzoři).

Landová jela nejvíc jedno trestné kolo. Tolik k validitě tvých příspěvků.

0 0
možnosti
OV

Myslím si, že ten mediální humbuk samotným závodníkům většinou nedělá dobře.

0 0
možnosti
TN

Francouzky dnes krásně vyrovnaně: 16:50,5; 16:47,9; 16:57,2; 16:45,7 R^

Naše: 17:19,5; 17:43,3; 17:28,5; 19:02,7 :-(

0 0
možnosti
JK

J69a92n 43K54a45i66s50l54e12r

22. 1. 2023 15:25

Chápu, že nemají formu. Jenom nechápu, proč nám to dává Česká televize živě. Takový propich by měl jít někdy v noci ze záznamu.

0 7
možnosti
BT

a vy jako dopředu víte, jestli to bude ok, nebo propadák? 8-o a sázíte?

4 0
možnosti

Trvám si tom,že Charvátová nemá v repre co dělat a dělá pouze ostudu. Raději štafetu nejet, než se dívat na tohle.

1 5
možnosti
RB

To vcelku odpovídá realitě. Momentálně máme jednu nadprůměrnou závodnici. Dokud nebudou holky konkurenceschopné na běžkách, tak jsou řeči o střeleckém trápení pouhým odváděním pozornosti.

4 0
možnosti
MS

Takže už se zase oblíbenkyně místních diskusí Lucinka vrátila k průměru jednoho trestného kola na štafetový závod ?

0 0
možnosti