Diskuze

Satoranský vylepšil sezonní maxima, Washington prohrál a ztratil hvězdu

Tomáš Satoranský si v nedělním duelu NBA vylepšil sezonní maxima, avšak basketbalovému Washingtonu tím pomohl pouze ke zmírnění domácí porážky 109:119. Český rozehrávač má za sebou takřka 19 minut, během kterých stihl 10 bodů i sedm asistencí, doplnil je o dva doskoky a jeden zisk.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J95a31n 15B74r10a37b44e41c

19. 11. 2018 13:37

Curry MVP:-P

Hlavně podle mě má mnohem větší vliv na hru GSW absence Greena s Currym, než kdyby chyběl Durant s Thomsponem

0 0
možnosti

Při vší úctě ke Klayovi, on je v důležitosti Warriors číslo 4 a to o hektar. Takže Curry s Greenem opravdu chybí daleko více než by chyběli Durant s Thompsonem.

2 0
možnosti

Nějak nevidím to washingtonské vzepětí, po dvou výhrách nad podprůměrnými týmy opět přišly prohry s průměrnými týmy. Takže zatím pořád něco mezi podprůměrem a průměrem.;-D

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Takže WAS zase bez pivota. Myslím, že už by měli tuhle sezonu odpískat ....

0 0
možnosti

Kelly 4 asistence, spousta bodů - proč se do něj pořád navážíte?

0 0
možnosti

tohle se da povazovat v lepsim pripade za provokaci v horsim za trolling ;-D

6 0
možnosti

Laickým okem jsem mrkl na boxscore a Saty nejlepší v týmu.

0 0
možnosti

Jen se ptám - neměl by přestoupit někamjinam? Ne, že by se mu tam nevedlo, ale myslím, že jinde by mu bylo líp

0 0
možnosti

To neni na něm. Věřim že by rád šel ale proč by ho měl was pouštět když nic nestojí?

5 0
možnosti

Také jsem viděl live celé utkání a Saty byl hodně namotivovanej.Už v prvním poločase si udělal 3 fauly a když šel střídat tak byl záběr na něho jak si sednul na střídačku a česky nadával k....a do pi... ;-D Jinak ta poslední čtvrtina byla skvělá dokonce i Oubre začal hrát jako spoluhráč a míče se rychle zbavoval. Už jsem si toho všimnul dŕíve a dneska se to opět potvrdilo, že když hraje Porter s Wallem a Bealem v základu tak hraje bez zájmu a bez chuti, ale s druhou pětkou jakoby ožil a hraje úplně jinak.

Jsem zvědav na nějakou reakci vedení páč todle se samo nespraví, když třeba přes Morrise padá neuvěřitelné množství bodů.

0 0
možnosti

To je jednoduché...když hraje s Wallem a Bealem, je až třetí kolo u vozu. A od toho je tam trenér, který by si toho měl taky všimnout. No jo, jenže Brooks...Rv

0 0
možnosti

Nejlepší Satyho vystoupení letošní sezóny. Byla radost sledovat, jak pěkně to pod jeho vedením šlo těm pár mladíkům z konci lavičky Wizards, když donutili Portland povolat zpátky svoje hvězdy, aby to ještě Saty s mladíkama neotočili. Dneska taky +- skóre Wall -28 vs. Saty +22 mluví za vše. Snad si toho nějací zástupci jiných NBA týmů všimli a Satyho po sezóně vysvobodí z Washingtonu.

12 0
možnosti

Tak zrovna u Portlandu je obrovskej rozdil hrat proti zakladu a nahradnikum. Ja bych to tak neprecenoval. Ale jinak jsem samozrejme moc rad, ze se mu ten zapas povedl. Nicmene se obavam, ze stale nenastala doba, kdy by si Satyho nakej tym vzal jako rozehravace zakladni petky. Satymu by nepomohl odchod jinam do neznamyho prostredi, Satymu by mozna pomohla vymena Brookse ;-)

0 0
možnosti