Diskuze

Satoranský se raduje, Chicago otočilo v Miami a má k play off blíž

Závěry nebývají jejich silnou zbraní, ale tentokrát Chicago Bulls v poslední čtvrtině dominovali. Ve Východní konferenci basketbalové NBA se přiblížili desáté pozici po vítězství 110:102 na palubovce Miami Heat. Bulls ztrácejí jedinou výhru na pozici znamenající předkolo play off. Tu prozatím drží Washington, který doma prohrál se San Antoniem 143:146 po prodloužení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Clippers hrozná bída ;-€, ale po sérii výher to muselo zákonitě přijít. Lepší prohrát o 20 než jako Utah o 1b po šílené chybě 4s před koncem:-P.

0 0
možnosti

Myslím, že kromě Walla neuvidíme už více hráčů. Boucher je zraněny a Toronto na tom taky není nejlépe, takže možná taky dohrál, jsem zvědavý, jestli bdue za Rockets nastupovat i Wood nebo už jej taky pošetří.

0 0
možnosti
RT

Rupnout 3* za rok s Minnesotou, to je kumšt. Aspoň může Lonza těšit, že sem tam se zkrat v obraně nevyhne ani veteránům jako Conley a Gobbert.

2 0
možnosti
OP

Gobert je komik, ale MIN po návratu KATa a hlavně Russella teď žádný otloukánek není.

0 0
možnosti
DS

Chtěl jsem napsat, že přestože se dnes v noci Westbrookovi střelecky nedařilo a špatnou střelbou a ztrátama přispěl k prohře Washingtonu v prodloužení, Wizards jako tým s ním fungujou mnohem líp, než před ním. Je to skvělá vůdčí osoba, která motivuje tým ke snaze vyhrávat, a díky tomu mají teď Wizards za sebou sérii osmi vítězství za sebou.

Velkou slabinou Washingtonu byly posledních několik let doskoky, na které prohrávali s každým protivníkem. Teď je rozehrávač Westbrook nejlépe doskakujícím hráčem týmu a právě díky jeho doskokům už často na doskoky zápas neprohrajeme. Dřív jsem o Westbrookovi někdy četl názor, že mu velcí hráči jeho týmu doskoky přenechávají, aby dosáhl triple double. Jeho hra ve Washingtonu ukazuje, že to tak není. On si to tou svou snahou fakt všechno vyskáče. Ty jeho doskoky jsou neuvěřitelný.

Jeho přihrávky se mi taky líbí, akorát těch ztrát má pořád moc, protože někdy to háže tak nějak ledabyle mezi několik hráčů a ne tak přesně, ale často mají zajímavou myšlenku. Taky to není žádný "Ball hogger", co by chtěl sólovat, u Wizards balon pěkně rozděluje mezi Washingtonské mladíky.

Škoda jen že je tu pořád Brooks, s normálním koučem bychom s backcourtem Westbrook-Beal měli play off dosahovat bez velkého stresu. Snad bude Brooksovi v létě konec.

2 1
možnosti
MP

Westbrook je samozřejmě extra třída, jen je v Česku asi zvykem na nejlepší hráče házet nejvíc hejtů. Ty ztráty prostě k těmto vůdčím hráčům, kteří jsou často na balonu, patří. Borec někde v rohu sice míč neztratí, ale taky nic nevymyslí.

Brooks, bych tipl, trenérem WAS zůstane, přečkal i mnohem horší výsledky.

Jinak máš můj obdiv, že fandíš WAS. Pro mě strašně nezajímavý tým:-). Kdyby tam nehrál Sato, tak se o ně nezajímám vůbec.

7 0
možnosti