Diskuze

Pan vítěz se dočkal pocty. Ginóbili udělal eurostep do basketbalové síně slávy

Čtyřnásobný vítěz NBA Manu Ginóbili byl uveden do basketbalové Síně slávy. Spolu s ním byli oceněni například jiný bývalý hráč Tim Hardaway starší, trenér George Karl, nebo čtyřnásobná šampionka WNBA a někdejší hráčka USK Praha Lindsay Whalenová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Velký sympaťák, co tu hru vždy parádně opepřil. Ty jeho neskutečné nájezdy. A nezapomenu, jak to vybláznil na těch OH - zajímalo by mně, jak to pak probíral v šatně s Timmym, který byl (asi spolu s Iversonem) největší hvězdou USA.

0 0
možnosti
MT

Tim byl hrozně znechucený celým stylem hry ä pískání na OH a reprezentoval poprvé a naposled, takže možná ho radši nedráždil ;-D

0 0
možnosti
MT

Ginobili měl hezký projev. Je neuvěřitelné, že byl celou kariéru členem jen úspěšných týmů, které vždy dosáhly až na vrchol. Nabízelo se porovnání, kdy tohle Tim Hardaway vůbec nezažil. Jednou v kariéře se dostal max. do finále konference a má zlato ze Sydney, kde ale nebyl klíčový hráč.

0 0
možnosti
ŠM

Akurát som kukal to WCF 1997 medzi Bulls a Heat. Hardaway v jednom zápase skvelý, v ďalších dvoch priemerný (podobne aj Alonzo Mourning, s ktorým sa Tim viac-menej delil o pozíciu lídra vo vtedajšom Miami). Ginobili možno nebol hlavnou hviezdou Spurs, ale bol to spoľahlivý hráč, ktorý vždy prispel svojou troškou do mlyna.

0 0
možnosti