Diskuze

Turína se ujal Ataman. Předělám ho na turecký klub, plánuje si

Lze ve vrcholovém sportu sedět na dvou židlích? Ergin Ataman se o to pokusí. A jeho ambice nejsou malé. Coby trenér povede Anadolu Efes Istanbul za snem v podobě titulu v Eurolize. A navrch chce věčně zamračený čtyřiapadesátiletý Turek prorazit také s italským Basketem Torino, který právě odkoupil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příjmení trenéra mi připomnělo...

"Kozáci, na koně!!!"

"Atamane, já mám vlka."

"Tak na vlka!!!"

0 0
možnosti

Jinak k článku - proč ne, peněz má Ataman a spol. dost, ale jsem zvědavý, jak to přijmou diváci a jak dlouho ho to bude bavit. Aby to nedopadlo jak s Darussafakou. Nebo třeba pražskou Spartou, jak si jí koupil v roce tuším 2004 ten balkánec, nakoupil pár jugoslávců a pak už o něm nikdo nikdy neslyšel a Sparta šupala do pražské třetí třídy. A dodnes se ještě do extraligy nevrátila...

0 0
možnosti

U každého článku je u obrázku uvedeno z jakého je odvětví, takže pokud si kliknete na článek o basketu, tak se nemůžete divit, že není o fotbale ;-)

0 0
možnosti

Tohle je click-bait jako prase. Nadpis tohoto článku je zavádějící a budící první dojem, že se může jednat o fotbal. Že vám to není trapný Lupo, neskuteční amatéři.

11 2
možnosti

nnebudou hrát nic, ale nátura turka se nezapře - kam přijde, tam chce mít turecko, platilo to odjakživa a platí i ve 21. století

"...turci táhnou na mohuč a všude voní káááva, my pijeme ovohuč, v troubě se peče krááva..."

2 1
možnosti

Basket nějak nesleduji, takže mne vyděsila slova Turína, Ataman a turecký. Já bych třeba do titulku přidal slovo basketbalového. Ale chápu, že pak by rozkliklo míň lidí.

22 1
možnosti

Úplně přesně. Bohužel tady už to nemá s novinařinou nic společného. Banda amatérů.

8 1
možnosti

J28i28ř87í 97S43l61u18k18a

19. 7. 2020 6:20

ti v turíně budou štěstím bez sebe

3 1
možnosti