Diskuze

Pražské Spolu vyloučilo Marvanovou z klubu zastupitelů, nehlasovala pro Svobodu

Pražské Spolu vyloučilo Hanu Kordovou Marvanovou ze zastupitelského klubu. Nehlasovala totiž pro lídra Spolu Svobodu při volbě primátora a ani pro kandidáty do rady. Poškodila jméno Spolu, tvrdí mluvčí pražské ODS Lenka Mottlová. Marvanovou vyloučení překvapilo, nesouhlasí s ním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Spolu je totalitní struktura. Obdoba komunistické Národní fronty.

0 0
možnosti

Proč? Proto že nechce mít v klubu leváka?

0 0
možnosti
RP

To je fakt demokracie....Me by zajímalo, kdyby si Pražané mohli zvolit přímou volbou primátora zda by tohoto téměř osmedasatileteho dědu a ještě s platem z několika institucí u kterých všech ho určitě nemůže plnohodnotné vrátit práci, zvolilo.

1 0
možnosti
IF

I22v42a63n 94F61u56č29í71k

18. 2. 2023 11:08

Naše volební systémy pro Sněmovnu i pro komunální volby se dost často vyznačují velmi těsnými výsledky, což vede k tomu, že žádná strana nesestaví "jednobarevnou" vládu či magistrát, ale musí shánět nejrůznější více či méně kompatibilní partnery, aby nakonec tu koalici nějak slepila. Jestliže jí do toho ještě vlastní lidé z kandidátky házejí vidle, výsledek je takový jako u současného vyjednávání o magistrátu v Praze. Neskutečné průtahy a koalice slepená z celé řady kompromisů, nespokojenost na obou stranách. Z hlediska demokracie je to možná čisté, ale z praktického hlediska bude taková koalice nestabilní a bude vyznačovat značnými vnitřními rozpory.

2 0
možnosti
JM

Komu je odpovědný poslanec?

Stráně nebo voličům?

Pokud stráně tak zde není demokracie

3 0
možnosti

Ona není poslanec ale senátorka, každopádně s vyloučením z klubu zastupitelů co nemá žádnou souvislost. Na členství v klubu není žádný nárok a jestliže se jeho členové zcela demokraticky většinovým hlasováním rozhodli vyloučit členku která nedrží své slovo, je to zcela v pořádku.

0 0
možnosti
JV

J57i26ř83í 75V93o76l69e74k

17. 2. 2023 20:14

Marvanové, Žižkovu a Libni zdaleka se vyhni.

4 1
možnosti
PK

P57a85v14e13l 71K24r36ů32t17a

17. 2. 2023 18:10

Já bych pro Svobodu také nehlasoval, protože má příliš málo času na nás pražany a je naprosto nechopný vyjednavač.

9 0
možnosti

To je asi v pořádku, ale dá se to říct předem, a ne se večer před dušovat že ho podpoří a pak se dopoledne zapírat na dámských wc a vymlouvat se jak malá holka že jí někdo fotil s Kleslovou.

3 0
možnosti

Očekávatelný krok, po tom jak se chovala si šlo jen těžko představit že by s ní kdokoliv ze spolu chtěl dál spolupracovat.

Spíš bude muset holka dobře zvážit kam se vrhne tentokrát, ve většině stran už byla (tam už jí znají a nechtějí o ní ani slyšet), a v těch pár relevantních co zbývá (ANO, SPD) asi štěstí neudělá ;-D

4 1
možnosti
MK

Kdo nejde s námi jde proti nám, stranickou disciplínu si rozvracet nedáme.:-/

8 3
možnosti

O to až tak nejde, ale když je levá a nedrží slovo tak co s ní..

3 2
možnosti
MH

jj. Muzes si rikat co chces, ale ne u nas ;-D

5 2
možnosti
PM

Paní Marvanová měla kandidovat v prezidentské volbě a dnes by jsme měli prezidentku a ne komunistu.

5 4
možnosti