Diskuze

Mezi vedením Liberty a odboráři přituhuje. I kvůli dopisu nového ředitele

Velmi neobvyklou podobu začíná mít (ne)komunikace vedení společnosti Liberty Ostrava se zástupci odborů. Nový výkonný ředitel označil jednání odborářů za provokativní a odporné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NG

Takže prachy za emisní povolenky se odkloní jinam, firma krachne, půjde do exekuce, z výnosu exekuce se zaplatí dlužnémzdy, asi ne všechny, odměna exekutorům a dál už nic. Stát získá molocha, kterého pak ekologicky zlikviduje, což bude těžký úkol na dlaší tři volební období nejmíň. Zaměstnanci, kteří byli s firmou loajální, jsou dne nařčeni z neschopnosti. Ti, co zůstávají, závidí těm, co odchází, že mají kam, a tohle zde nikdy nebylo. Hrdost na firmu se dávno rozplynula, zůstává pachuť a spíše se za zaměstnanci táhne odér hanby, na příklad v poznámkách u profesních pohovorů typu "vy jste spjat s tou Novou hutí", nebo "proč jste tam tak dlouho zůstával", případně "budete se umět přizpůsobit jiným podmínkám", ... Zřejmě to vylidňování Ostravska bude pokračovat rychlejším tempem, ani Stodolní a Colors to nezachrání.

1 0
možnosti
PS

Je dobře, když ve firmě fungují odbory. Rovnováha musí být nastolena - viz Německo. Ještě máme co dohánět...

3 0
možnosti
Foto

S trochou hlubší znalosti, se tady velmi vzácně musím přiklonit na stranu odborů.

6 0
možnosti
Foto

Neměl by tomu novému šéfovi někdo vysvětlit, jaké jsou u nás zvyky a pravidla? Coz říkám jako někdo, kdo to vždycky neměl s odbory úplně jednoduché 

6 0
možnosti