Zpěvák Michal Tučný

Zpěvák Michal Tučný | foto: archiv MF DNES

Stodola Michala Tučného - informace

STODOLA MICHALA TUČNÉHO
Hoštice u Volyně - 25. až 26. srpna 2006

oficiální stránky festivaluNejen country festival se řídí krédem Michala Tučného "Country je všechno, co se mi líbí." Vznikl jako vzpomínka na předčasně zemřelého zpěváka. Od roku 1998 se koná v jihočeské obci, kde Tučný prožil poslední čas svého života. V odpoledním programu vystupují umělci s autorským programem. Jádrem festivalu zůstává šestihodinový večerní komponovaný pořad s písničkami Michala Tučného v podání předních českých interpretů.

Všechny články iDNES o festivalu najdete ZDE

KONCERTY
Festival zůstává u dvoudenního modelu, na který přistoupil při loňském ročníku, na němž si návštěvníci připomněli deset let od smrti Michala Tučného.
Vystoupí: Žlutý Pes, Nezmaři, Vltavín, Mediterian, Yvonne Přenosilová, Richard Tesařík, Vlasta Redl s kapelou Každý den jinak, Fleret a Jarmila Šuláková, Děda Mládek Illegal Band, Ivan Hlas, Láďa Kerndl, Schovanky, Petr Spálený a skupina Apolloband , Veslári, Petr Bende a band, František Segrado, Tomáš Linka, Martin Pošta, Tomáš Trapl, Michal Leicht, Míša Tučná, Petr Kocman a další.

DALŠÍ INFORMACE
* Festival letos znovu vypsal Hoštické klání Stodoly Michala Tučného, což je soutěž pro začínající, amatérské a poloprofesionální interprety. Podorbnosti na webové stránce festivalu.

UBYTOVÁNÍ, DOPRAVA ATD.
* Obec Hoštice u Volyně každý rok zřizuje camp v blízkost místa konání festivalu. Další ubytování je možné v různých okolních zařízeních.

Webové stránky festivalu: stodola.kyno.cz