Diskuze

RECENZE: Bohuš Matuš zachránil koncertní poctu Waldemaru Matuškovi

Před dvěma a půl měsícem jsme si připomněli devadesáté výročí narození jednoho z králů české populární hudby, folku a country Waldemara Matušky. K této spíše přehlédnuté události se 16. září vrátil Vzpomínkový koncert na Waldemara Matušku v pražském divadle Broadway.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Pamětníci si dobře pamatují, že úpadek Waldy začal jeho napojením na Olgu. A nepamětníkům to splývá, či je to šumák.

8 0
možnosti
Foto

Takže Helenka je už v cajku? Bez tohohle článku bych se to na tomhle severu ani nedozvěděl :-P

0 1
možnosti
MK-K

Co je to za hloupost. Matúš není žádný imitátor Matušky. Je to jeden z nejlepších hlasů co tu máme. Zpívá písničky Gotta, Matušky, Neckáře a řady dalších. Ale je fakt, že jediný má v písních jak hlas, tak mužný drive. Nikoho jiného jsem taky neslyšela tak dobře zpívat Matuškovi písničky. Proto ale není jeho imitátor. Ach ty kritici. Jinak když tam byl Matuš, tak už nikoho dalšího nepotřebovali. On by to zvládl celé sám v top kvalitě. Ostatní tam zavzpomínali.

2 1
možnosti
LT

L24í49d21a 56T58i53c46h74á

17. 9. 2022 19:47

Já si raději na ČT3 pustím Dobrý večer s Waldemarem nebo Co neodnesl čas. Pokud právě nic takového delší dobu nevysílají, přehrávám si spoustu elpíček nebo cédéček. Originál se prostě nikým nedá nahradit. A asi se mnou budete souhlasit, že Waldemar byl opravdu originál.

5 0
možnosti
Foto

A proč tam nevystoupil Vláďa Nerušil? To je nejlepší Walda, kterého máme.

0 0
možnosti
Foto

Publikum s vysokým věkovým průměrem? Nemělo to být "účinkující s vysokým věkovým průměrem"? V některých případech i nadprůměrem...

3 0
možnosti
BT

zdá se vám tolik nepravděpodobné, že by v publiku seděli samí padesátníci a starší?

3 0
možnosti
RO

R44o87m21a97n 12O86l12á73c55h

17. 9. 2022 12:01

"Představovat při vzpomínkovém večeru na Waldemara Matušku svého nového manžela sedícího na balkoně, by se někomu mohlo zdát nevkusné." Naopak - měl sám něco zazpívat, ať diváci porovnají ;-D

3 2
možnosti
MP

Chudáci osmdesátníci poslouchat Bohuše Matuše,když ani někteří nevědí kdo to je!!

2 7
možnosti
PM

Já si od něj vybavuju jednu píseň "V Lincolnu lonskyho roku", která zazněla v Limonadovem Joe. Ale asi toho nazpíval víc.

0 2
možnosti