Diskuze

RECENZE: Přesně taková Hranice se dala čekat. Ale filmařsky zabírá

Jako nekompromisní zpráva o uprchlických osudech na polsko-běloruském pomezí vykazuje snímek Hranice jasné politické postoje. Ale filmařská obratnost se novince kin nedá upřít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Taková hezká sluníčkářská agitka. Takto by to mělo probíhat na všech hranicích kolem EU. V Austrálii to jde a je pokoj, nepřijímají parazity z celého světa. Navíc tito ekonomičtí migranti mají zůstat v první bezpečné zemi, tudíž v Bělorusku.

7 0
možnosti
TN

Vůbec mě to nedojímá. Vina je jednoznačně na straně těch migrantů, v případě dětí je jednoznačně vina na straně jejich rodičů. Pokud by jim šlo skutečně o život, tak požádají o azyl v první bezpečné zemi a nedobývají se do Německa nebo Švédska, kde jsou nejvyšší příspěvky. To, že rodiče malých dětí riskují pro svůj pohodlnější život, zdraví a životy svých dětí, je nechutný problém těch rodičů, ne pohraničníků.

11 0
možnosti
TN

A když pak používají tito migranti, progresivisti a neziskovky ty děti k vydírání těch, co chtějí dodržovat zákony, tak to je už vrchol nechutnosti.

8 0
možnosti
JH

J51a98n 87H65a12j80e65k

19. 10. 2023 14:44

Naprosto mě nedojima tahle uprchlicka vlna, pokud ji nezastavime, budeme jednou uprchlíci my. Ti lidé nehledaji bezpečí a nás životní styl a názor. Přinášejí středověk, náboženské tmarstvi a nenávist. Stačí se podívat na současný Berlín. Ale jasne že by jejich zastavení mělo probíhat v mezích zákona a hlavně na středozemním moři. Němci platí neziskovky co je prevedou přes moře a pak je tu honí po lesich

18 0
možnosti