- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nevím, ale jako ubožáček mi přijde majitel - "émerický stajl", fonetický jídelní lístek, anglické texty atd. Ale chápu, že hodně lidí se v tomhle vidí... :-D
Mně dorazilo to jeho "Pořád jsem koketoval s myšlenkou, že by bylo pěkné pracovat tady, ale za americké peníze."
To se dělá úplně jinak.
vUpřímně mám pocit, že tyto americké burgery trochu potírají smysl rychlého jídla. Vždyť některé kousky se ani nedají strčit do pusy tak, abych si kousl zároveň masa, sýru, housky a třeba zeleniny. Nedokážu si představit, jíst to v autě. V tom jsou teda "zlaté" jídla ze známých rychlojídelen. Jinak je jasné, že chuť je úplně jinde, i u nás v ČB máme "americkou" hospodu, kde dělají podobné kousky a je to opravdu lahoda. Bohužel moje objednávka se skládá z "poprosím Vás tento burger, ale bez toho, toho a tohohle". Chci prostě jen maso, housku, sýr, slaninu a třeba sos. Zeleninu ať si nechají pro vegetariány.
Postrádají smysl vůbec - hnusná houska, humus maso a celkově si mohl nechat podnikání pro Ameriku a netahat sem splašky typu hamburger.
Ten jejich jídelák je fakt hrozný češtin. Asi to má být vtipné, ale já osobně tyhlety pitomosti nikdy nejsem schopný ani nadiktovat obsluze. Další věcí jsou ceny. Je to moc. Ceny celkem za hambáče jdou. Zbytek je předražený až hanba. Chips and fish za 149,-? Nebo cézar za 120,-? Ulalá.
Jedním ze základních rozdílů mezi PR a reklamou je to, že PR, na rozdíl od reklamy, není placené. Mj. i z toho důvodu je forma obého dost rozdílná, a tohle spíše připomíná reklamu (která musí být ze zákona viditelně označená jako reklama) než PR článek.
No jo, fakt to tady mají rozbitý.. Tohle patřilo pod příspěvek Báry Tesnerové z 26. 7. 2013 20:21.
Pane Holý, není míněn hamburger od MC Donalda. Pravý hamburger je mleté hovězí maso (nikoliv růžový sliz), osolené, opepřené (možná trochu chili, dle chuti), vytvarované do podoby placky a udělané buď na pořádné pánvi nebo na grilu. Načež je maso vloženo do kusu dobrého pečiva (nikoliv nasládlého svinstva) obloženo zeleninou (pokud možno čerstvou a hlavně kvalitní) a zalito kečupem či hořčicí. V podání MCD smrtící jed, v podání trochu slušného kuchaře výborné, šťavnaté maso v housce. Vřele doporučuji, skuste někdy pobočku Fridays. Akorát pozor, ten hamburger není za 20, ale 180 kč. (ovšem odpovídá tomu i velikost)
Díky za článek a diskutujícím za odkazy na recenze jeho podniku. Aspoň vím, kam určitě nepůjdu
A kolik ten člověk idnesu zaplatil, že už je tu během týdne druhý článek. A že někdo smažil 9 let burgry v mekáči v Americe ještě neznamená, že umí dělat burgry. Co bude přístí týden? Že nejlepší hranolky jsou z amerických brambor a jediné místo v Praze je ten jeho podnik? Trošku trapné.
dost trapny, druhej clanek o jendom podniku behem par dni. tady neco smrdi...
Smrdí. Ovšem v jednom má ten kuchař 100% pravdu. Jestliže jen maso (podotýkám MASO) do hamburgeru vyjde na 40 kč, tak je jasné, že hamburger za 20 prostě žádné neobsahuje.
Hamburger je velice zdravé jídlo, což můžeme dnes a denně vidět na velmi štíhlých Američanech, kteří nejedí nic jiného...
Takže být obézní z tlačenky, bůčku a piva je lepší, jo?