Diskuze

Dezinfekce téměř za 4 tisíce. Dánský obchod bojuje s křečkováním po svém

Sehnat v obchodech dezinfekční gel či roušky je v posledních dnech téměř nemožné. A to nejen v Česku. Dánský maloobchodní řetězec Meny se tak rozhodl k neobvyklému kroku. Proti hromadným nákupům dezinfekce bojuje zvýšenou cenou – ta roste, pokud si zákazník pořídí víc než jednu lahev.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás je všechno, co je označené jako dezinfekce, vyprodané. Všechno. Snad i dezinfekční spreje do bot. Včera se mi podařilo objednat pár kusů dezinfekce, ke každé rouška. Pak v OBI měli 1 ks technického lihu, aloe vera gel se taky docela blbě shání, o peroxidu ani nemluvím, u něj čekám ještě na potvrzení, ale moc tomu nevěřím.

1 0
možnosti

U nás má Vietnamec plný pult,ale za 350 Kč 100ml kdyby jste chtěl mohu vám zaslat..

1 0
možnosti

Na Čechy by neplatilo, prostě půjdou třeba desetkrát.

8 0
možnosti
MK

M23i50l84a85n 52K10r43á22l

1. 4. 2020 1:50

Já bych to zavedl jako kdysi v Plzni, když ještě v druhém vagónu tramvaje jezdila bába průvodčí v pokladně. Když jsme se na Koterově narvali do tramvaje, tak se vztyčila v pokladně a vybírala 0,60 Kčs. Aby si v tom udržela přehled, kdo platil a kdo ještě ne, tak těm, co platili, procvakla kleštičkami levé ucho. Druhý den procvakla ucho pravé. Výhodu měli ti, co jim povedlo ukrýt a jeli načerno..

0 0
možnosti
PK

Jako za starých časů. Člověk pak musí jít xkrát dokola.

2 0
možnosti
RR

To je nějaký fake news, křečkování je přece výsadou Čecháčků. V pokrokových západních demokraciích pro takové nešvary není místo!

3 0
možnosti
VF

Tak něco takového by mohlo platit na akce. Aby to večerkáři neskupovali po paletách a na zákazníky se kolikrát nedostane. Obvyklé množství podle letáku a zbytek za cenu bez slevy.

Oni to dělají i proto že by to chytrácu skoupili a pak draze přodávali sami. Když chtějí víc ať si to koupí ve velkoobchodu.

6 0
možnosti
MC

I ty akce u nás bývají omezené na počet kusů, ale jak to chcete prakticky ohlídat. Když to neprojde v jednom nákupu, tak půjdou víckrát.

2 0
možnosti
JN

J49i44r66k42a 95N16o35v30á27k

24. 3. 2020 19:26

já se na tohle pamatuju i u nás po revoluci, dávaly se do techničáků razítka u benzínky a kdo chtěl víc, zaplatil o dost víc a jako bonus ještě musel vystát dlouhou frontu. a lidi skladovali benzín i ve vaně.

3 0
možnosti
MK

M72i24l45a76n 19K88r84á11l

1. 4. 2020 2:04

To byla válka v zálivu v srpnu 1990. Benzín šel na 12, Kčs. Psalo se to do TP. Příděl byl 25 litrů na měsíc. Kdo už vyčerpal limit, musel platit 16 korun. Ale pak zdražili na 16 a bylo to. 100%. Já jsem tenkrát stavěl a u pumpy jsem byl dost často. Před zdražením jsem stál frontu 1,5 km. Vybral jsem si tehdy pumpu v Mirošově, tam se dalo z kopce popojíždět samospádem.. Kdo startoval, tak už na rovince dole musel auto tlačit.. A do vany si benzín snad nikdo nelil.. Ale nejistota byla - bude nebo už nebude? A za kolik ho seženu? A od koho?

Otázka: - Co by se dělo dnes, kdyby v médiích oznámili, že se cena benzínu od tohoto data zvyšuje na 60 Kč/litr? To by byl mazec. To bych té vaně i věřil. A k pumpě bych nejel radši. Vylezl bych si raději na strom, aby mě lidi neušlapali.

0 0
možnosti
OH

Zajímavý nápad a rozumné řešení

17 0
možnosti