- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ta 2 bagety dneska stojí jako normální jídlo v hospodě + 1 pivko!! Lidi probuďte se a začněte myslet hlavou, za tu cenu dostanete přerostlý rohlík s trochou šunky a oschlého salátu potřený žluklou majonézou
Ono v pracovni dobe si asi neskocis do hospody,proto se ty automaty instaluji taky hodne do firem,neznam podnik,kde by alespon jeden automat nebyl a ze sem jich prosel uz docela dost,do skol atd..Za druhy v noci (na nadrazich) kdyz uz funguji jen nonstopy treba bez toho aniz by se tam varilo,to ses fakt tak natvrdlej?Ty firmy samozrejme vedi kam a proc ten automat postavi a taky vi ze ho maji dat co nejdal od takovejch jako ses ty,tem sockam kterejm je lito hodit do matu tricetikorunu za svacinu.
hodně dobré jsou od bravantických lahůdek.
To, co se dá koupit běžně na benzínkách, v samoškách atd, ty Crocodile a podobné, to je fakt příšernost největší.
Když už si někde dám bagetu, pak snad jen Subway nebo lépe Boulevard. Ale normální jídlo to nenahradí, je to spíš rychlovka na chuť.
...dělat chytrého, ale Frantíků je přibližně 6 x tolik než nás Čechů, Moravanů a Slezanů, čili pokud zbaštím v celkovém objemu 12 x více, tak ten poměr vychází na 1 : 2 !!! No nic, nebudeme se přece rozčilovat, viďte??? :-)
V ČR je to dost katastrofa. A nejhorší je to v Brně - a na svědom to má fima crocodile. Zatímco v Praze prodávají i relativně poživatelné dražší bagety, tak v Brně prodávají jen odporné blafy. (což ovšem neznamená, že levně - naopak. V praze je prodávají do 40-50 Kč, zatímco v Brně si za ně klidně řeknou i 70, za které v Praze jsou i lepší typy).
Výrobci baget by měli mít povinnou exkurzi do francie s ochutnávkou, aby zjistili, jaký hnůj u nás vyrábí. To, že se koukají do tabulek a říkají si, že musí dělat víc reklamy, protože prostor k růstu existuje, protože ve francii se přece jí 4x tolik jim prodeje nezvedne.
dle titulku to znamena, ze francouzsky stravnik (prekvapive jednotne cislo) sni 200 milionu baget rocne... toho pana chci videt
Už je nekupuju. Měl jsem rád mexické kuře, ale nyní je za tu cenu již neakceptovatelné. Už si raději někde připlatím za normální jídlo...
tak si všechny ingredience nakoupím čerstvé a pořídím to za pětinu ceny, ten jejich prošlý a předražený hnus nikdy! Musí mít marži 500 procent
Mozna se to zda divne,ale ty bagety Crocodile jsem jeste nikdy nejed a ani na ne nemam chut. Kdyz vidim,jak je to na benzince zabalene a stoji nehorazne penize,tak na to vubec nemam chut.
Jinak prave bagety jsem jedl nekolikrat ve Francii a Spanelsku a byli tak dobre,ze clovek k tomu nepotrebuje ani salam ci syr.