Na podnikatele čeká šest misí

- Obchodní a hospodářská komora Brno připravila na druhé pololetí letošního roku pět obchodních misí do zahraničí. První se uskuteční ve spolupráci se Slovinskou obchodní průmyslovou komorou v době konání veletrhu turistického ruchu Gost Tour 6. až 8. října setkání v Mariboru. Přihlášky k účasti v misi přijímá komora do 31. července.
Na propagaci tuzemských výrobců a jejich produkce jsou zaměřeny České dny v Maďarské republice, které proběhnou 2. až 3. září v Kaposvaru a 7.až 8. října v Sombathely. Na těchto akcích zabezpečuje komora účast především moravským firmám. Získat nové zákazníky a partnerské kontakty i širší informace o ruském trhu budou moci účastníci obchodní mise, která zavítá 3. až 8. října do Jekaterinburgu.

S obdobnou náplní mohou počítat podnikatelé, kteří zamíří 6. až 7. září do slovenské Žiliny. Podrobnější informace zájemci získají telefonním čísle (05)41159544. Navázat přímé kontakty s partnery z italských průmyslových a obchodních regionů Lombardie a Piemontu budou moci podnikatelé v rámci mise agentury Czech T rade, která se uskuteční 28. a 29. září.