Diskuze

Babišův závod bude mít kvůli salámu s koninou statisícové ztráty

Závod Studená, který vyrobil salám s podílem koňského masa, přerušil kvůli aféře ve čtvrtek výrobu trvanlivých salámů. Podnik bude mít statisícové ztráty a část zaměstnanců si musí vzít dovolenou. Uvedl to mluvčí Agrofertu Karel Hanzelka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a40n 30K77l33e30i42n

23. 3. 2013 17:44

Co je na tom špatného? Pouze špatné označení, jinak jsou salámy OK. Navrhuji správně je označit a pustit do prodeje. Monoho z nás si pamatuje starý slogan :"Kdo jídá koninu, tomu stojí hodinu".8-o ;-D

0 0
možnosti

Je zajímavé,že Babiš v televizní diskuzi s Bártou tvrdil,že mají v každém závodě vlastní kontreolu v průběhu výroby a nic takového se nemůže stát.Tak jak to,že na to nepřišli?Tak to asi s těmi kontrolami nebude tak slavné.

1 0
možnosti

taky se divím, přitom se nejedná o kila, ale spíše metráky, ale určitě tuny masa, kdyby to napsali na etiketu, tak se po takových výrobcích jen zapráší

0 0
možnosti

chudák Babiš, toho to asi položí a třeba část impéria odprodá;-D

0 0
možnosti

J89i46ř71í 37R76y72s

22. 3. 2013 16:38

To je z toho,že se pan Babiš plete do politiky a nestará se o svoje podniky.

0 1
možnosti

Nejde až tak o koninu, spíše jde o to, že pokud by to zpracovatelům masa prošlo bez  ztráty kytičky, příště by do výrobků dali bůh ví co.

2 0
možnosti

no dobře, ale stejně nechápu logiku někoho pořád o.....at dosaďte si sami

věřím ,že legální koňské maso a výrobky z něj ,by měly úspěch ,moje matka a samozřejmě i další děti za války na konině vyrostly(dokonce ji lékaři předepisovali)

a ve starých kuchařkách patří konina ke kvalitním masům a běžně se kunzumovala a přidávala do masných výrobků oficiálně

5 0
možnosti

To je pravda, ale jistě nevěříte tomu, že zde byly použity mladé a zdravé jateční kusy. Spíš staré, přeléčené atd.

0 0
možnosti

ale kolik vydělali než se na to přišlo to neřeknou!!;-€!!

2 1
možnosti

jen by mi zajímalo, o kolipa korun bylo to maso levnější, když ho vezli z Itálie...asi bylo dotováno z daní celé EU,  to je jasné.. a sedláci v čechách kravky dávaj na kafilerku...Dalo by se říct "Odvrácená tvář " Slováka v českém drezu zachránce státu funguje jen v televizi a v ANNO??? Jediné co jej omlouvá, je možný požadavek TESCA... Váš Herkules je dobrý, ale vy nám ho dodejte o polovinu levnějš pro českou verbež... co jde po "akcích a akčním zboží". S nákladovou stránkou, si poraďte jak chcete, ale my, TESCO, o nic nevíme..

Aby se nám jednou neservírovali mletí důchodci, to bude brzo totiž nejlevnější maso na trhu:-(;-O

7 1
možnosti

No a? Mají vyrábět poctivě a mohli rejžovat...

1 1
možnosti