Diskuze

Architekti z Liberce navrhli americký burger bar v industriálním duchu

Vychutnat si pravý americký burger chce nejen kvalitní maso, ale také odpovídající prostředí. To si uvědomoval i Ryan Nelson, šéfkuchař a investor, který se z amerického Chicaga „posunul“ až do českého Liberce. Tady oslovil architekty ze studia Mjölk, aby mu pomohli vyřešit interiér burger baru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M75i77l97a50n 36G84á16l

18. 9. 2018 15:35

Taková divná pseudoindustriální splácanina... Dovedl bych si představit, že se architekt daleko víc odváže. Art deco interiér by byl o dost zajímavější. Ale to by asi stálo několikanásobně víc.

0 0
možnosti

P47e97t47r 97B16u87r81e78š

13. 9. 2018 21:06

Pro burgery prostředí uvnitř OK R^

Ovšem při pohledu na ten dům zvenku, zasloužil by si krásnou plnohodnotnou restauraci !

1 0
možnosti

Vzhled školní jídelny, i "malůvky na zdi to má", ještě přidat uho a je to dokonalé

3 0
možnosti

Akorát židle jsou ze školních tříd!;-D

1 0
možnosti

J58a18n 48K49o26h93l

13. 9. 2018 15:29

Sorry, ale tohle tady nemá co dělat. Mám to štěstí, nebo smůlu, že jsem zažil Plaudit, který v těch místech byl předtím.. to byla pecka, bylo tam narváno, skvělý pizzy, pivo, drinky.. pak to nechali chátrat, aby tam vybudovali tohle. Nechci, abych zněl příliš negativně, ale pozitivního tam není nic. Z luxusní restaurace je dneska obyčejné levné bistro, ať už se tváří sebevíc posh..

Docela mě vždycky zajímalo, jak se Plauditu asi daří po tom, co se přesunul za Nisu do slepého kouta Liberce, kde je to všude daleko..

0 0
možnosti

J47a87n 18K45o90h54l

13. 9. 2018 15:30

.. a kde jsem byl většinou na oběd sám a obsluha byla v početní převaze..

0 0
možnosti