Diskuze

Podezření vůči Čechům jsou vážná, tvrdí Ankara. Pustí za nimi blízké

Lubomír Zaorálek je v případě Čechů zadržených v Turecku kvůli údajné příslušnosti ke kurdským milicím optimistický. Po schůzce se svým tureckým protějškem Mevlütem Çavusogluem v Ankaře řekl, že vidí na turecké straně ochotu pomoci, případ ale nepůjde vyřešit za den.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Chápu, že příbuzným těch dvou není lehce, ale zlu se nesmí ustupovat. A současný turecký režim je čisté zlo.

0 0
možnosti
PJ

Kdy bude výstava těch dvojích gatí, vesty, tenisek a maskáčové košile? Údajně se z výtěžku této exklusivní události postaví polní nemocnice nebo co... ;-D

0 0
možnosti
BK

Zaorálek už leze do zádele i tureckýmu diktátorovi?

0 0
možnosti
Foto

M30a84r26e95k 70C13e53r45n41y

13. 12. 2016 21:12

No co, chteli se kulturne obohatit, tak v krimu budou mit sanci....vzpominam na pulnocni expres a to mel kluk jen trochu hase a ne politicky poblouzneni..holt jak si ustlali..

0 0
možnosti
MP

Sluníčkářům není třeba pomáhat,mají co chtěli.!!

6 0
možnosti
PL

Vítkovice Power Engineering - soukromá společnost. Její nesplněné závazky zaplatí daňoví poplatníci? Nechápu. Když to jde a je co rozkrást tak tunelují. Škody pak zaplatíme všichni. Na Severní Moravě to pro ty co privatizovali byl zlatý důl a následky nesou všichni. Divný to kapitalismus.

0 0
možnosti
ES

Znáte to rčení : Kdo chce kam...."

0 0
možnosti
JR

No jet za ně orodovat po tom masakru v Istambulu to vyžaduje značnou dávku drzosti být Erduganem tak bych ho hnal svinským krokem.

2 0
možnosti
JS

Je tady vëlká šance zbavit se dvou budižkničemů kteří nikdy nic užitečného dělat nebudou. Hlavně až si je tam zavřou. ať si je tam nechají. Klinikářům doporučuji následovat jejich počínání

5 0
možnosti
PL

Jen kdyby to vyly Vaše děti. Zřejmě by jste měl jiný názor.

0 0
možnosti
JR

Předpokládám, že veškeré náklady na záchranu těchto "hrdinů budujících nemocnici" uhradí neziskovky a něco připlatí i kluci a holky z Kliniky.

0 0
možnosti