Diskuze

Západ chystal invazi do Ruska, bráníme bezpečí vlasti, řekl Putin na přehlídce

Ruský prezident Vladimir Putin v pondělí v Moskvě přednesl při příležitosti 77. výročí porážky nacistického Německa ostře sledovaný projev. Obvinil Západ, že chystal invazi na Ukrajinu. Ruský vpád ospravedlnil jako „vynucené, včasné a jedině správné řešení“. Vojenské přehlídky v Moskvě se zúčastnilo 11 tisíc vojáků a 131 vojenských vozidel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64i83ř56í 39K94n68o90l30l

13. 5. 2022 15:08

Agresor,nacista,barbar v jedné osobě který vše dokládá těmito skutky páchanými nejen na Ukrajině se ohání tím že brání bezpečí vlasti! To Geoblesovské myšlení russáků mluví za vše!

0 0
možnosti

To bude centrifuga , jak začnou korouhvičky chytat nový vítr. A zase bude nová pravda a historie se bude kroutit vždycky podle toho ,kdo sedí u koryta. Aneb : Historii píše vítěz. Rodí se další generace análních alpinistů. V pořadí už třetí za cca. sto let.. Jestli ono to nebude v genech. V každém případě je udavačství česká libůstka.Když už nabádá k práskání "nejdemokratičtější strana" u nás, tak je to minimálně k zamyšlení. A osočovat každého, kdo má jiný názor, než je ten"správný" ,z fašizmu, je přinejmenším zavrženihodné. Stejně jako podsouvat lživou pravdu, podporovat humanitární agrese a pozitivní rasizmus. Protože zlo zůstává zlem ,ať už jej nazýváme jakkoliv humánně.Dokud lidé nepřestanou žrát z mainstreamového koryta a nezačnou se pídit po pravdě, svět se nezmění. Ono je totiž pohodlnější sežrát co se nasype, než vypěstovat vlastní. A pokud jste si toho nevšimli, tak nová vláda, stejně jako ty předchozí, se snaží za každou cenu omezit svobodu rozhodování plebsu. Ale ono se tak děje "Ve jménu CIVILIZACE" v celém světě. Máme dvě jistoty: tou první ,ta je na sto procent, je smrt, a tou druhou daně.Přeji všem, ve kterých zůstala špetka lidskosti a úcty k životu, krásný den a vše dobré.

1 0
možnosti

Flóře, o čem to vlastně blábolite ?

0 0
možnosti

A co ukázat jeden jedinej důkaz pro potvrzení těch lží ?

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu co Rusove vyvadeji kamkoliv prijdou je tezke nemit pochybnosti o tech jeho "zaslouzilych veteranech". S namahou vlecou ty sve medale - za co? Kolikpak cizich holek tenhle deda znasilnil; kolik civilistu tamhleten zavrazdil; kolik materskych skolek rozmlatil tenhle starecek generalskej....

1 0
možnosti

J88i37ř79í 88H93y14b22e83š

12. 5. 2022 15:15

Dělá se mi z toho ruSSáckého skřeta na zvracení.....[>-]EU[UA]

3 0
možnosti

Kdy skončí to vojenské cvičení, o kterém Putin celý leden mluvil.

1 0
možnosti

Putin vyřešil svoji bezpečnost během přehlídky tak, že si sedl mezi válečné veterány. Žádný Rus by na válečné veterány nezaútočil, zřejmě ani příznivec Ukrajiny. Tahle věc je pro ně nejspíš nedotknutelná.

Ostatní ruští činovníci seděli porůznu rozptýleně, jenom Šojgu musel být Putinovi po boku z principu fungování obřadu. Než vjel na náměstí, pokřižoval se, což ovšem může být i z důvodu, že se to tak v Rusku sluší a patří, když prochází Spasskou věží, protože na ní je ikona s Ježíšem Kristem (ostatně se tak věž kvůli tomu jmenuje, akorát za komunistů byl obraz zamalovaný).

Gerasimov může ležet někde raněný, ale zrovna tak to mohlo být opatření, aby nebyli všichni pohromadě.

0 0
možnosti

Otevíral jsem článek s obavou, že se mi udělá špatně, ale vlastně jsem se z toho, jak se ten zoufalec rozkřikuje v posledních smrtelných křečech jeho života i jeho despocie, docela pobavil.

0 0
možnosti

L14u77d36ě58k 12N18o94v56ý

10. 5. 2022 8:22

Kdyby byla pravda, že Západ chtěl Rusko napadnout, proč to ani teď, kdy by měl perfektní záminku a kdy je Rusko značně oslabené, neudělá? Jediné vysvětlení je, že to prostě udělat nechtěl a nechce. Nejde dokonce ani aktivně pomoct Ruskem napadené zemi, což by úplně klidně podle mezinárodního práva mohl, aniž by se to bralo jako válka proti Rusku.

3 0
možnosti

Kdo by asi tak chtěl jít do Ruska s armádou?

Vzít si na svá bedra to, že kdyby tu válku vyhrál, tak by se jako okupant musel starat i po ty miliony věčně opilých mužiků?

Nehledě na to, že každý normální člověk ví, že Rusko okupovat nelze. Lze porazit ruskou armádu, ale nelze okupovat tak rosáhlé území.

Slabé, ale spolupracující Rusko, které by prodávalo suroviny, by mělo mnohem větší hodnotu než obsazené Rusko, z něhož by si okupant sice mohl ty suroviny převlastňovat neeticky, tedy krádeží, avšak náklady na okupaci by byly vyšší než ceny, které musí obchodní partner platit za suroviny.

Takové Rusko by mělo větší hodnotu, kdyby však samo nebylo chtivé cizích území a dalších válek.

Takové Rusko by mělo pro své zahraniční partnery mnohem větší hodnotu než Rusko obsazené, leč dnešní Rusko se samo rozhodlo, že takovým nechce být.

2 0
možnosti

Udělalo by se to jako s Austrálií nebo jako za cara. Obyčejná trestanecká kolonie. Chceš mobil? tak makej a nebuntuj. Chceš internet? tak makej. Chceš coca colu? tak makej.....

0 0
možnosti