Diskuze

Trumpova dcera nesouhlasí s otcem v otázkách migrace, zastala se novinářů

Dcera amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanka dala veřejně najevo nesouhlas se svým otcem ve dvou zásadních tématech jeho působení v úřadě. Kriticky se vyjádřila o jeho tvrdém postupu vůči rodinám přistěhovalců přicházejících do Spojených států bez potřebných dokladů a nesouhlasila rovněž s označováním novinářů za nepřátele lidu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Modelka za světový mír?

1 1
možnosti
RD

Občas kouknu na CNN. Cca 50% vysílacího času je věnováno dehonestaci Trumpa. Zbytek jsou reklamy a pořady jako Inside Africa, African voices, Inside Middle East atd. Dlouho se na to koukat tedy nedá.

2 2
možnosti
Foto

Kdyz dela nekdo jednu pitomost za druhou a media o tom informuji, nejedna se v zadnem pripade o "dehonestaci".

4 0
možnosti
SW

To je uplne jedno, co si mysli plastikova Ivanka nebo Javanka. On si taticek Trump stejne udela, co chce, protoze ma mentalitu petileteho ditete.

1 2
možnosti
MK

Média podle Trumpa snižují jeho úspěchy a zpochybňují politický vzestup. S despektem píší o summitech s ruským prezidentem Vladimirem Putinem a severokorejským vůdcem Kim Čong-unem. No není ten Doník boží, ty summity byly přece fantastické:-)

2 0
možnosti
Foto

Na Donaldovo selhani v Singapuru vrhl dnes nove svetlo ministr zahranici Pompeo kdyz oznamil, ze Kim kteremu Trump tolik veril a ktereho tolik chvalil sve zavazky proste neplni. :-/

1 0
možnosti
VR

Who cares, co si myslí Donaldova dcera!!!??? Donald je presiden NE ONA!!!

0 3
možnosti
JP

prezidentova poradkyna ;-D

1 0
možnosti
JB

Ješte aby prosadila zákaz rozdělování rodin, pokud se jedná o americké občany, což nikoho nezajímá pak bych řekl, že je férová

Mimochodem její matka přišla do USA legálně. Jenže rozlišovat mezi legálními a ilegýáními emigranty je nad hranicí jejího chápání

2 1
možnosti
Foto

Odporna zvrhlost oddelovani deti od rodicu zde byla Babicko vysvetlena jiz nekolikrat. Doporucuji cetbu cele diskuse. Rv

0 3
možnosti
Foto

Nojo, holka je hezka, bohata a zvykla pohybovat se v lepsi spolecnosti.

Zatimco tatik je buran na urovni Klementa Gottwalda, opirajici se o volice na urovni Klemovych volicu.

Takze se Ivanka musi od tatuldy alespon trochu distancovat. Ja bych se na jejim miste s Donaldem vubec neukazoval na verejnosti.

3 2
možnosti
HK

ale sedet v Bilem dome a hrat si na poradkyni, to ji neva. ehmmm.:-/

2 2
možnosti
TK

"Nepřátele lidu" vymyslel kdysi Stalin. A vida, termín se hodí znovu. Hodně se v posledních letech používá nadávka "neomarxista". Ale někteří lidé jsou spíše "neostalinisty". Pokud není po jejich, pryč s nepřáteli ("lidu").

8 0
možnosti
RD

A ted si vemte, ze se v americe treba takhle taky hadali indiani a puvodni obyvatele kdyz tam prichazeli evropani (jedni ze budo obohaceni a budo se integrovat a druzi opak) az byli vytlaceni do rezervaci.

Jen aby evropani nedopadli v Evrope stene.

0 2
možnosti
KZ

nebojte, třeba to štěně i dopadnou.. ale co s ním pak?

1 1
možnosti
RD

Brzo jeho dcero asi nebude.

1 1
možnosti