Diskuze

V Texasu zadrželi muže, který chystal teroristický útok v obchodním centru

Americká policie ve středu zadržela mladíka, který podle policistů plánoval hromadnou střelbu inspirovanou ideologií teroristické organizace Islámský stát. Útok se měl podle policie uskutečnit v polovině května v jednom z obchodních center ve státě Texas. Muž se pokoušel k útoku získat další komplice, uvedly bezpečnostní úřady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celé je to divné. iDnes nám chce zamotat hlavu. Sedmnáctiletý študent a není to mladík, ale muž. Jak se mám vyznat v ostatních zprávách? A to jméno je anglické, Afroamerické, nebo Latinoamerické?

Idnes.cz – s námi víte víc

o je

0 0
možnosti

Veď je to ešte dieťa! Nestačil by dvojtýždňový deradikalizačný kurz? A vstupenka na Harvard? On sa zmení a plne sa integruje.

4 0
možnosti

Takové pěkné texaské jméno.

6 0
možnosti

I nadale trvam na tom, ze Islam nema s Islamem nic spolecneho.

7 0
možnosti

Už jsem myslel, že se místní redakce pochlapila a začala nazývat věci pravými jmény. V titulky je napsáni, že v Texasu zadrželi "muže". Pak přišlo to hořké zklamání, když se z něj stal zase "mladík". Takže vše při starém.

7 3
možnosti

P43e22t50r 68K64l39o46s

3. 5. 2018 0:16

... vypadá to, že se asi konečně podařilo chytit atentátníka, který je zdravý, a nenese žádné známky duševních nemocí, nebyl v dětství zneužíván, či tak podobně ... !!

;-D;-D;-D

... jinak dobrá práce poldové ... !!

R^

3 0
možnosti

To vše vytvoří jeho obhájci

1 0
možnosti

Dobře tak.

A ještě lépe by bylo, kdyby se ta prevence vztahovala také na další masové vrahy ve školách a městech, které se dějí v Americe den co den.

Jejich politika ohledně držení zbraní je ostudná.

1 1
možnosti

I za přípravu teroristického činu se lze v USA dostat ven na kauci?? Sice částka 3 mio USD vypadá dost vysoká, aby ji obviněný nebyl schopen schrastit, ale i tak je nějak divné.

3 0
možnosti

D28e15n20i62s 17H67u59m11l

2. 5. 2018 23:02

Dobrá práce R^ Aspoň že muslimové jsou v USA pod daleko větším dohledem, když už né psychopati jako Minassian.

0 0
možnosti

Psychopat jako psychopat, těm mrtvým to je jedno.

5 0
možnosti