Diskuze

Kdo se první nakazí, vyhrává. Studenti v USA soutěží na covidových párty

Alabamské úřady znepokojilo zjištění, že někteří mladí lidé pořádají koronavirové párty. Zvou na ně jedince, kteří trpí nemocí covid-19, a následně soutěží, kdo se od nich jako první nakazí. Zprávy o koronavirových večírcích přicházejí v době, kdy USA zaznamenávají nejvyšší počet nově infikovaných za den.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

"dostanou to domu a nakazi sve rodice nebo prarodice". Ale vzdyt o to jim kolikrate i jde, je to rakova,legalni vrazda a byt zdadara.

0 0
možnosti
MM

stoji za vysvetleni, ze kdyz se v USA rekna "student", neznamena to automaticky student prestizni univerzity, natoz vubec univerzity takove, jakou znate. V mnoha pripadech se jedna o college, ktere maji mnohem nizsi akademickou uroven a mnohe z nich jsou na urovni vasich maturitnich rocniku nebo vyssi odborne skoly, ne univerzity. Dostat se do takove college nevyzaduje prilis vysoke vysledky ze stredni skoly ani velky dusevni a akademicky potencial.

Potvrzeno z ruznych stran, od mezinarodnich kolegu z vyzkumneho ustavu, kde jsem pres 30 let pracoval i od pribuznych (v USA od 2001, vratili se vloni, kdyz pans dlouholetou pracovni smlouvou u Westinghouse odesel do penze). Radsi poslali sve dcery do Prahy studovat na UK, nez aby je vystavili americkym "colleges".

Obzvlast na jihu USA je vzdelavaci uroven vseobecne horsi, bez ohledu, zda student je bily, cerny nebo treba fialovo-zluto mourovaty. Dost velka cast populace tam ani neveri moderni vede. Mj. prave tam se vyskytuje hodne kreacionistu zneuznavajicich Darwina coby vymysl dabla a velmi vazne vericich doslova na Bibli a ze Buh stvoril Zemi v 6 dnech pred nejakymi 6 tisici lety. Jsou pod vlivem extremnich Evangelikaru a to v kombinaci s tradicnim red-neckovstvim dava explozivni situaci negativne ovlivnujici kvalitu sede hmoty mozkove a vubec mozkovou cinnosti.

Tim rozhodne nechci zatracovat americky prinos pro svetovou akademickou uroven, ale to mluvime o uplne jinych univerzitach. Za pozornost stoji, ze drtiva vetsina je na americkem severo-vychode, severu nebo v Kalifornii. NIKOLIV v te Alabame.

Pro toho kdo ma zajem, tady je link na svetove zebricky 100 nejlepsich svetovych univerzit 2020

https://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2020

https://www.topuniversities.com/student-info/choosing-university/worlds-top-100-universities

Do prvni stovky se tradicne dostalo jen velmi malo tech z Jihu, nejlepsi Texas (Austin) a Georgia na 70-80. mistech.

1 2
možnosti
MH

Konečně je aspoň nějaká sranda, s tím hrozným virem.

2 1
možnosti
DP

D50u75š13a18n 78P94i85š53i

3. 7. 2020 22:44

Nevím, jak to mají v USA právně ošetřené, ale účastníky těchto podivných soutěží by měli trestně stíhat nebo svěřit do péče psychiatra.

8 0
možnosti
OP

V normální zemi by tomu tak bylo, jenže Amerika už není normální, tam vládne méé túú a nově černoši a tak lze očekávat, že sáhnout na tyto zmetkovité studenty by znamenalo soudní prohry

1 0
možnosti
VS

A potom, ze Trumpa nevolili red necks.

2 1
možnosti
JM

J88a46n 97M18i93k57e12š

3. 7. 2020 20:06

mezi nově nakaženými je nadproporčně vysoký počet mladých lidí pod 30 let. mladí lidé v minulých týdnech vyrazili na pláže, mladí lidé se účastní demonstrací proti rasismu. výsledky se dostavují...

2 0
možnosti
MM

pro tvou osvetu: mladi lide take usporadali trumpovu rally v Arizone "Students for trump" a zajistili dosatecne velky kostel na jeji konani, protoze mestske urady nebyly dostatecne povolne; mely velke obavy ze sireni infekce.

"Students for Trump" jsou prislusne od mala dusevne upravovani Evangelikari z Biblickeho pasu.

1 0
možnosti
Foto

Napsal bych něco o Darwinovi kterak si mne ruce, ale úmyslně šířit potenciálně smrtelnou nemoc, to si nezaslouží ani tuhle cenu...Rv

5 0
možnosti
JB

(Budouci) Trumpovi volici.

2 3
možnosti
Foto

Jsem zmaten...

Dle vás Trumpovci, dle Tomáše Zemánka níže "libtardi"...

Tak jak to teda je...? :-)

0 1
možnosti
AZ

Pokud je to na protest proti Trumpovi, tak je to v pořádku a zaslouží si uznání pokrokových sil celého světa.

4 3
možnosti
JV

J66a60n 67V26l96č60e14k

3. 7. 2020 16:56

Podle Trumpa je chřipka horší než Covid, takže je to naopak jeho podpora.

1 0
možnosti
MH

Ještě někdo pochybuje o IQ obyčejných "amíků"?

12 1
možnosti
MG

Tak Alabama jsou asi takoví obyčejní amíci, že slovo "redneck" tam snad ani neplatí za nadávku ;-D

1 1
možnosti