VIDEO: Novinářka zvládla v reportáži zároveň vést rozhovor i souložit

  • 207
Poměrně svérázné pojetí investigativní žurnalistiky představila reportérka dánské rozhlasové stanice Radio 4, která zkoumala, jak rozvolňovací opatření po covidové epidemii dopadla na služby. Vybrala si konkrétně swingers klub nedaleko metropole Kodaně.

Nezůstala však jen u prostého rozhovoru s návštěvníkem podniku, ale rovnou se s ním oddala tomu, co je pro dané prostředí to nejběžnější. Pustili se do sexu samotného.

„Jaké to je být zpátky ve swingers klubu?“ byla její otázka. „Čekal jsem na to několik měsíců. Málem jsem řekl roky,“ zněla odpověď. „Proč jste se tak těšil?“ pokračovala. „Jsou tady výborní přátelé a skvělý sex.“ Rozhovor pak pokračoval dál za doprovodu specifických zvuků pro danou činnost.

Šestadvacetiletá Louise Fischerová se dánským médiím svěřila, že má ráda neotřelé zážitky, a tak si to v klubu Swingland v Ishoji také vyzkoušela. Uvedla, že většina reakcí na reportáž byla pozitivní. Pobavila prý i svou matku a její chování schvaluje rovněž vedení rozhlasové stanice.

VIDEO: Bez cenzury. V Praze vystavují stovky nahých žen:

31. května 2021

SMLSALOVINY aneb jak žít a přežít

Sledovat další díly na iDNES.tv

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video