Muž našel v matčině mrazáku mrtvé tělo kojence (29. července 2019)

Muž našel v matčině mrazáku mrtvé tělo kojence (29. července 2019) | foto: AP

Američan našel při vyklízení matčina bytu tělo dítěte v mrazáku

  • 24
Tělo mrtvého kojence našel muž z amerického města St. Louis při vyklízení věcí po své zesnulé matce. Objevil ho v krabici schované v mrazáku, o níž matka pokaždé tvrdila, že obsahuje část ze svatebního dortu. Na místo zavolal policii, která podle USA Today tělo nyní podrobí pitvě, aby určila příčinu smrti.

Krabice s tělem byla podle Adama Smithe v mrazáku od doby, co se matka do bytu nastěhovala, tedy více než dvacet let. Myslí si, že jde o jeho zesnulého sourozence, o kterém se mu matka zmínila před třiceti roky, když mu bylo asi sedm let.

„Jediné, co si pamatuji, je že mi řekla, že jejímu nejstaršímu dítěti by toho dne bylo 21 let. A že její jméno bylo Jennifer,“ sdělil Smith médiím. Policii proto odevzdal i vzorek svého DNA, která na jeho základě hypotézu potvrdí.

Jeho matka nedávno podlehla rakovině plic. Tajemná krabice roky putovala s ní i po několikerém stěhování a vždy zabírala část v jejím mrazáku. Smith ji otevřel s vidinou schovaných peněz. 

„Byla tam patrná pokožka a vlasy, všechno... Byl jsem v šoku, krabici odložil a hned zavolal policii,“ vykládal Smith o nálezu tělíčka zabaleného v růžové dece. Dál už se podle svých slov bál s vyklízením bytu pokračovat.

St Louis, Missouri

St Louis, Missouri

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video