Diskuze

Saúdky mohly poprvé na fotbal, na stadionu jim vyhradili sekci pro rodiny

Na stadion v Džiddě se v pátek přišly na zápas místního klubu se soupeřem z města Hafar podívat i Saúdské Arabky. Dostaly vůbec poprvé možnost zhlédnout zápas přímo na místě, dosud byl ženám vstup na stadion v rámci sportovních utkání zakázán.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neuvěřitelný pokrok v 21. století. Je vidět jak je islám neskutečn pokrokový a "patří do Evropy"

1 0
možnosti

Ked nieco spomenies ze sa ti nepaci tak libtards sa ohradia ved 21 storocie. A tu prvy krat zeny na futbale a zone pre rodiny s dohladom manzela:-)

0 0
možnosti

P45e95t92r 80Š17e36d29ý

13. 1. 2018 10:22

Také bych ty neidentifikovatelné amorfní zjevy v černém pytli s vizáží teroristy na stadion plný lidí raději nepouštěl - je to riziko ;-DRv

0 0
možnosti
Foto

Tuhle tu byl článek o tom, jak to jde s tou ruskou tolerancí (homosexuálů, potratů, nevěry...) do kopru a tuná se jásá nad průlomem ve vývoji humánnějších šavlí s keramickým povrchem pro saúdskoarabské popravčí.

2 0
možnosti

Nejvíc poprav na světě vykonává Írán.

0 0
možnosti

už se těším až přijedou na Spartu a nebo na Baník do Ostravy

1 0
možnosti

P60e59t49r 44Ř13i88h56á38k

13. 1. 2018 9:37

takova svobodna a tolerantni společnost az radost pohledet,

3 0
možnosti

Tak to tam chtělo nahnat sparťanské ultras aby bylo vzrůšo

1 0
možnosti

Zaveďme to i u nás. Proč mají u českého fotbalu trpět jen muži? Hezky genderově vyváženě.

0 0
možnosti

Tak jestli toto je náš strategický spojenec a sázka na něj, tak potěž pámbů. V jiných zemích regionu, třeba v Persii je toto dávno standardem, přesto jsou nám líčiny jako říše zla. Nechápu, proč USA a NATO v této zemi vidí takové zalíbení, pak ať se nedivíme, že i díky naší chybné zahraniční politice máme podivné migranty mezi námi. Podle mne Saudská Arábie je říší zla, tmářství a největšího konzervatismu v celém arabském a muslimském světě, která vede agresi též vůči zemím v regionu. Jsem zcela dojmutý, že ženám umožní koukat na fotbal ze sekce pro rodiny ač to jsou ženy a nikoli rodina. Ubohé.

7 0
možnosti

Je paradox ze se nejvic vriska, kdyz se pravidla uvolnuji. Behem roku tam tak zensky muzou bez doprovodu do kin, na fotbal a budou ridit auta. To Iran je pravej opak-tam je nabozenska policie cim dal krutejsi a narizeni nabozenskych vudcu cim dal prisnejsi. Ubohy.

0 2
možnosti

To je teda pokrok, a to máme rok 2018!

9 0
možnosti

pride aj Angelina Diashová? ;-D

1 0
možnosti