Diskuze

Za útoky na saúdská ropná zařízení stojí Írán, tvrdí Rijád. Má důkazy

Nalezené trosky útočících zařízení jsou nesporným důkazem, že za agresí namířenou proti saúdskoarabské ropné infrastruktuře stojí Írán, oznámil ve středu mluvčí ministerstva obrany v Rijádu. Podle jeho slov byl útok na ropná zařízení z minulého víkendu veden ze severu. Severně od Saúdské Arábie se přitom nacházejí především Írán a Irák.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak koukám na zprávy a vidím, že se moje tvrzení potvrzuje, USA už poslalo "nezjištnou" vojenskou "pomoc" Saudům :-P USA, už by ten svůj multikulty bordel, plný trestné činnosti, bez vojenských akcí na cizím území neuživili !!Rv

0 1
možnosti

P20a71v27e91l 98B43e77ň43o

20. 9. 2019 13:09

Tak v titulku: Má důkazy.... Tak čtu a čtu článek a jako pořád jenom bláboly...fakt si někdo myslí, že jsme tak tupé stádo ?

1 1
možnosti

Někteří místní diskutéři, jim věří cokoliv, stejně jako to bývalo: "S USA ne věčné časy a nikdy jinak!" ;-)

0 1
možnosti

Provokace USA nabírá nový rozměr. Vždyť oni se neštítí i takové akce. Odpovězte mi: Proč SA vyklidila všechny místa, kde se útočilo? Chcete říct, že Írán naplánoval útok s ohledem na lidské ztráty?8-o

1 1
možnosti

No kdo asi potřebuje záminku pro konflikt a napadení Íránu?

2 1
možnosti

Ze stejného zdroje, jako že ten jistý pán opustil jejich ambasádu v Tuecku "po svých" .... Tak to jistě.

0 0
možnosti

Husiové, to že přiznáváte, že jste ty drony vyslali jako odvetu za 20 tisíc mrtvých, co vám vyrobily naše liberální bomby, které dodáváme hodnotovým přátelům ze Saudské Arábie, nás nezajímá. Potřebujeme totiž zabombardovat jinde. Nicméně vážně. To je typický a stále častější případ, kdy na pachatele lze usoudit jen dle jediného kritéria. Cui bono? Takže, že by ty skvěle přesné drony dorazily z Izraele? Bezpochyby to tam umí a řekl bych, že i nějakou potřebnou iránskou součástku v nich najdeme.

2 3
možnosti
Foto

V Íránu taky. Vaše Představa, že by Izrael pálil na Saudy rakety íránské výroby, když mají vcelku dobré vztahy dokonce se k tomu hlásili Húsíové, kteří potřebují něco k pochlubení v boji se satanem, je v celku přitáhnutá za vlasy. :-)

1 0
možnosti

Vidím jistou analogii (nejen) v činech proruských povstalců na východě Ukrajiny a jemenských povstalců.

1 1
možnosti

Íránci samozřejmě testují sunnity, kam až mohou zajít, zejména s ohledem na Sýrii, o kterou jde v prvé řadě. Nejednou se však ajatolláhům i v minulosti stalo, že se dost přepočítali.

0 0
možnosti

Posledně, když ukazovali íránský dron, také tvrdili, že je vše jasné.. jen se časem ukázalo, že se jednalo o kopii, což s největší pravděpodobností šiřitelé fejku věděli od začátku .

0 2
možnosti