Diskuze

Rusko podalo NATO ruku

Vztahy NATO a Ruska se oteplují. Rusko stojí o vybudování užších vztahů se severoatlantickou aliancí, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin. "Na jedné straně je třeba říci, že Rusko zrovna nestojí ve frontě na vstup do NATO, na druhé straně je ale připraveno rozvíjet vzájemné vztahy až do té míry, na jakou aliance přistoupí," řekl Putin po jednání s generálním tajemníkem NATO Georgem Robertsonem v Moskvě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vocelka

27. 11. 2001 20:34
Rusko a NATO
Vzdejme se nasich stereotypnich predstav o narodech, soudruzich, Rambech atd. Uvedomme si konecne, ze lide jsou vsude stejni a cim propojenejsi svet tim pro nas vsechny lepe. Neni to lehke, ale stoji to za to. Treba se nam lidem jednou podari vybudovat dobre fungujici celoplanetarni spolecnost. Pro nas, kteri jsme vyrustali v komunismu by to byl asi zazrak, ale kdo vi? Jsem vsema deseti pro Rusko do NATO.
0 0
možnosti

Antonio Soprano Sr.

25. 11. 2001 3:53
"Rusko do NATO"
Silenost. Silenost. Silenost. Vlasy se mi jezi hruzou pri predstave, ze by rusky soudruh dustojnik velel zapadnim (tj. i ceskym) vojakum. Svet nejde dopredu az tak rychle. Tohle neni film "Den nezavislosti"!!!
0 0
možnosti

Alivio Shimano

25. 11. 2001 17:21
Re:
Ta predstava neni o nic horsi, nez kdyz nasim soudruhum Svejkum veli americti soudruzi Rambove nebo naopak ... a kdyz tam muze byt Turecko, tak proc ne Rusko ?
0 0
možnosti