Diskuze

Rusové začali v Moskvě zatýkat v řadách armády, tvrdí ukrajinská rozvědka

V Moskvě začalo zatýkání v řadách armády, elitní jednotka ruské gardy míří do centra města. Na Twitteru to uvedla ukrajinská tajná služba, její tvrzení ale nelze z jiných zdrojů ověřit. Podle rozvědky jsou přísně kontrolovány i výjezdy z města. Podle ukrajinské tiskové agentury Unian do centra ruské metropole míří také policejní jednotky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K68a25r78e48l 22V60á53l59e80k

9. 10. 2022 18:55

Hlavně provést "lékařské řešení" rakovinného stavu Kremelské VIP sekce, zavčasu, než na místa PuTiNa a spol se dosadí Kadyrov a spol, to pak bude těžká šachová partie se nesčetným počtem zbytečných obětí.

Ten spolek Kadyrovci a Wágnerovci k tomu PuTiNA směřují !!!!

Najde se konečně někdo odvážný, kdo udělá tédle směčce zvlčilých hrdlořezů konec????

1 0
možnosti

Jak jsem psal jinde, co je vůbec realita a co už informační válka. Na dotaz redaktora na současnou situaci na ČT24 řekl Kamil Rožánek (zpravodaj v Moskvě).Ráno jsem projížděl Moskvou a byl klid, žádné zátarasy a jediné policisty které jsem viděl byla dopravní milice.

2 0
možnosti

Tak jistě je důležité takovou akci protáhnout pokud mozno až do doby, kdy se vzbudí půlka Moskvy včetně novinářů.

1 1
možnosti

Neverim mediim ani zadne rozvedce. Je to jen geopoliticka hra a manipulace lidi. Formovat je smerem ktere eliram vyhovuji. Pockam na finale tedy jak dana udalost nebo proces skonci.

1 1
možnosti

Ukrajinské rozvědce nevěřím ani slovo a té ruské už vůbec ne zrovna jako našim médiím.Absolutní pravdu se nedovíme nikde a nikdy.Každý křičí jane to on.Všichni jsou jani,jen ty tisíce nevinných mrtvých už křičet nemůžou.Chtěli jen žít normální život v míru.Zbraně nejsou hračky a dodávat je jedné nebo druhé straně je podpora války.dokud jich mají dost,nikdy o míru jednat nebudou a zbrojaři si budou radostně mnout ruce.

3 17
možnosti

P41e62t54r 98M52i43c13h56a20l

9. 10. 2022 10:49

Dokud nebude Ukrajina dostatečně vyzbrojená na to, aby vyhnala ruské vrahy ze svého území, tak mír nebude. Jiné řešení tahle válka nemá. Nebo si představuješ jednání tak, že Ukrajina kapituluje a přenechá část svého území Rusku?

13 0
možnosti

Jen ať se požerou mezi sebou!!!

2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Už se těším na zaručeně pravdivou zprávu TASS: "Není pravda, co tvrdí takzvaná ukrajinská rozvědka, že v ruské armádě došlo k rozsáhlému zatýkání. Jde o typycké ukrajinské fake news, k žádnému zatýkání nedošlo a armáda se těší plné důvěře našeho prezidenta. Všech 8 zatčených generálů a 49 dalších důstojníků bude popraveno zítra za úsvitu."

3 0
možnosti

No, těšit se můžete, ovšem bych vás upozornil že podobné zkazky jsou vypouštěny čas od času v průběhu celého letošního rozšíření války na Ukrajině, ta asi první byla zde

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-invaze-valka-ramzan-kadyrov-vudce-cecensko-cecna-vojaci.A220314_091853_zahranicni_dtt

Jestli jde o pokusy vyvolat aby se servali mezi sebou z Ukrajinské strany, nebo jde naopak o pokusy Ruska podlomit důvěru lidí na západě, nebo to tentokrát po x-té má skutečně faktický široký základ, to nevím.

Faktem ovšem je že tímto způsobem tam Rusové nic nevyřeší, protože korupce se prolíná celou společností a armádě fakticky nebylo umožněno s ní něco dělat.

0 0
možnosti

Podle Ukrajiny si Rusové zničili Nordstream, Kerčský most a střílí na je v Záporoží. Napětí v ruském vedení je pravděpodobné, ale k ukrajinským informacím je nutno přistupovat s velkou rezervou.

2 5
možnosti

Stačí převrátit všechno, co vylže Rusák a jsme doma. Takže pokud Rusák řekne "na žádné Záporoží jsme nestříleli a počet raket taky nesouhlasí" a Nordstream zničili Ukrajinci (aby v Evropě definitivně ukotvili energetickou krizi), máme jistotu, že opak je pravdou. Ani nepotřebujeme informace od Ukrajinců:-/

11 1
možnosti

D21a76v98i86d 62P38e33t45r

9. 10. 2022 8:58

Kdy zatknou putina, lavrova, peskova,...?

9 0
možnosti

To je jako u fotbalových trenérů. Sparta by mohla vyprávět.

0 0
možnosti