Diskuze

Firma spojená s republikány zveřejnila osobní údaje 200 milionů Američanů

Osobní údaje téměř 200 milionů Američanů byly volně k nahlédnutí na internetu kvůli chybě způsobené při jejich zpracování. Na veřejně přístupný server je omylem umístila analytická firma pracující pro Republikánskou stranu. Data včetně adres či telefonních čísel byla přístupná možná až několik měsíců, informují americká média.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Tak asi nejdulezitejsi je, ze byli napojeni na Republikany, ze?? Nic horsiho jste na Trumpa tentokrat nevyhrabali nebo je snad idnesacka uderka na dovolene?

6 0
možnosti
AP

A víte vůbec, že volební rejstřík všech voličů je v USA veřejný a obsahuje jak jméno, adresu, datum narození, tak i preferovanou volební stranu? Běžne takhle hledám adresu někoho, koho potřebuji ověřit.

Vyzobat seznam všech voličů je stejně triviální jako vyzobat seznam článků na iDnes :-P

4 0
možnosti
AZ

Na idnes hrozí že si do seznamu nataháte spousty neoznačených reklamních článků.

3 0
možnosti
JB

Obecný problém cloudu. Pokud jednou dáte data někam mimo firmu, nikdy nevíte, kdy se dostanou ven. Stačí pak chyba jednoho člověka a je to hotové.

Kdyby je měli na úložišti ve firmě za FW, tak by jejich nezašifrování tolik nevadilo.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OP

Tak pokud mají v Emérice takový standard, který umožňuje analytické firmě pracující pro nějakou politickou stranu shromažďovat osobní údaje aniž jí to jednotliví občané odsouhlasili, to teda potěš koště

1 5
možnosti
RM

Ok, děkuji za sdělení od iDnes spojenou s hnutím ANO.

2 3
možnosti
AZ

Slabota. Pokud to nebyl Trump osobně, tak o tom snad ani nepište.

10 0
možnosti

Také jsem otevřel článek s nadějí, že se dozvím, že to udělal osobně Trump a Ivanka mu u toho asistovala. Ovšem tentokrát mě iDnes hrubě zklamala. ;-(

3 0
možnosti
MJ

Základní fakt o kybernetické bezpečnosti je, že největším bezpečnostním rizikem je na prvním místě člověk. Zde se to opět jen potvrdilo.

1 0
možnosti
VK

Na kterém cloudu to bylo? Protože to zavání tím že se někdo v tom cloudovém účtu hrabal a Putin to nebyl. Je fajn že se začínají firmy dělit na republikánské a demokratické, to je pro ekonomiku velice užitečné

10 2
možnosti
TK

Neva, Američané nemají co skrývat.;-)

0 0
možnosti
MJ

jj, u nás to samé je ve zlatých stránkách běžně :-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
PN

P47e65t86r 66N19o81w88a42k

19. 6. 2017 23:02

Pokud občas tyto noviny opravdu kupujete, máte co do činění s ANO. Prakticky jste ale podle toho titulku součást Agrofertu.

1 0
možnosti